Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko od gościa

Jak usunąć włosy z klatki piersiowej ?

Polecane posty

Gość pytanko od gościa

Jestem facetem jakby co :) maszynka starcza raptem na jeden dzień !!! Czy kremy do usuwania włosów zrobią to na troche dłużej?

Gość pytanko od gościa
nie macie pomyslu ?:)

Gość depilator choć
trochę boli

Gość pytanko od gościa
nie u facetow...za grube wlosy :) a jakie chemiczne srodki polecacie ? veet moze byc ?

Gość wosk.
boli, ale jest świetny

Gość Mateusz19
Na klatce piersiowej golą się tylko pedały!!!!!.Ogarnijcie się raz na zawsze co za popierdolona moda weszła na jakieś ogolone klatki piersiowe,z kogo jak i miliony facetów w Polsce bierzecie przykład,z Cristiano Ronaldo z jakiś pedałów z portugali, naoglądaliście się za dużo telewizji i wam odpierdala.Prawdziwy mężczyzna musi mieć włosy na klacie,kto wam powiedział o ogoleniu klaty wasze tępe słodkie koleżanki bądź wasze dziewczyny żony--POLKI JUŻ SCHODZĄ NA PSY.Trzeba dbać o higienę osobistą oczywiście< poprzez golenie mordy,pach,jaj i boków penisa!!!!!!>.Myślałem że jeszcze jest trochę godności u was faceci:(:(:(:/:/.Nie jedna mądra dziewczyna poprze moje słowa.Jeżeli dziewczyna szuka sobie chłopaka bez włosów na klacie to niech szuka kurwaaa w przedszkolu.Ja pierdole czy nie ma już inteligentnych dziewczyn które akceptują oraz wiedzą co to prawdziwy mężczyzna,czy biorą przykład z pustych słodkich idiotek które zasiadają w programie chłopaki z taśmy.ŻALLLLL MAXYMALNY.Dziękuję za uwagę.Zmieńcie się na lepsze!!!

Gość antymateusz
mateusz19 jesteś pierdoloną niekochaną kurwą więc ssij pale huju. niech każdy robi co chce ty oblechu pierdolony smierdzielu

Gość ulegoson14
ludzie doradzcie co mam zrobić!!! chcę usunąć włosy z brzucha, klaty i z dołu pleców za pomocą metody laserowej ale nie wiem czy to najlepszy pomysł żeby pozbywać się owłosienia bo jedne laski lubią owłosionych a drugie nie lubią a też uprawiam sport i dobre to by było dla higieny ale sam nie wiem co zrobić! doradzcie!!!!!

Gość ulegoson14
a co do wypowiedzie mateusza19 to coś na temat c.ronaldo! dobrze że sobie ogolił klate bo pewnie włosy na niej też na żel sobie postawił hehe a na kutasie tez pewnie :D

Gość tropala
ja bym ci proponowała golarke philips bodygrom

Gość ulegson14
a jak z odrastaniem włosuw przy tej golarce bo nie wiem czy starczy na tydzien na miesiąc?