Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quazar

Czy nie uważacie,że hawajskie spodenki/koszule są gejowskie?

Polecane posty

Gość quazar

mi sie tak jakos kojarzą!

Gość coby nie mówic o gejach
na pewno nie mozna powiedziec ze nie znaja sie na modzie ! a ubieraja sie dobrze i z klasa, a koszulki hawajskie to typ kiczowatego grubasa obijajacego sie z piwskiem w reku :O

nie sa gejowskie.. poprostu nie sa trendy i tyle.. to bylo dobre w \'80 latach nie teraz.. ale i tak nie ma nci gorszego niz facet w sandałach i skarpetach.. to jest dopiero obleśne fuuuuj

Gość no Europe
dla mnie nie sa pedalskie, pedalskie sa rozowe i wszelkie pastelowe obcisle koszulki oraz biale spodnie u faceta, no i wiadomy sposob zachowania :D z reszta, tylko mowi sie na to "pedalskie", ale homoseksualisci w 90% ubieraja sie najnormalniej w swiecie, a wyzej opisany przeze mnie styl preferuja raczej metroseksualni ;)

Gość lubie gejów
szczególnie jak lubią od czasu do czasu jakąś panienkę ;D

Gość jfjg
nie uważam ale obecnie są wg mnie obciachowe choć - kto wie - może niedługo będą oldschool

Gość zbok zdzich
no ladnie,ladnie-biale spodnie byly szczytem mody w latach 70-80,-widocznie bylo to pokolenie pedalow...Moim zdaniem pedaly sie ubieraja wlasnie tak,zebysmy nie mieli watpliwosci,ze idzie pedal.Np widzialem takiego w krotkiej,obcislej koszulce(zoltej), odkryty brzuch, krotkie spodenki z lycry,biale skarpetki i biala pedalska torebka na ramie.Czytelny sygnal,no nie?