Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym

kosmetyczka-Wrocław

Polecane posty

Gość chcialabym

Witam. Chcialabym wybrac sie do kosmetyczki w celu dokonania przegladu cery, ewentualnie jakis zabieg poprawiajacy jej stan, czy mozecie polecic mi sprawdzona kosmetyczke badz salon we Wroclawiu? za w miare przystepna cene:)

Gość u p

Gość u p

Jeśli szukasz dobrej kosmetyczki we Wrocławiu to koniecznie zajrzyj na www.NaszaUroda.pl Znajdziesz tam najlepsze gabinety kosmetyczne we Wrocławiu, zapoznasz się ze szczegółową ofertą tych lokali, obejrzysz zdjęcia, a jeśli będziesz zainteresowana znajdziesz także dokładne dane teleadresowe.

Zobacz sobie salon ESTE z Wrocławia. Mają niezłą obsługę i pracują na wysokiej jakości sprzęcie. Robia np zabiegi wyszczuplające systemem Accent XL albo zabiegi laserowe Harmony.

Ja polecam gabinet na Ołtaszynie przy Ametystowej. Firmowy Gabinet Kosmetyczny dr.Rimpler. Ja tam chodzę od dawna i jestem mega zadowolona

Gość pazurki66
Ja mogę polecić Instytut MiuSpa. Pomijając, że panie są bardzo miłe, to znają się na rzeczy. Jeśli będziesz chciała ułożą ci indywidualny plan dbania o cerę (tak jak mi XD ) Zawsze można sobie zadzwonić wcześniej i wypytać, konsultacje z tego co pamiętam mają darmowe ^^

Gość natcka8
Regularnie przychodzę do Upiększalnia STUDIO STYLU I URODY, aby wyregulować sobie brwi. Do dla mnie naprawdę najlepsze miejsce. Podejście do klienta jest bardzo profesjonalne. Za każdym razem moje brwi mają ładny równy kształt. Dodatkowo zabieg ten jest praktycznie bezbolesny, a jego cena bardzo przystępna.

Gość mandolina1990
Bardzo dobre opinie ma też Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wyspa Piękna , kojarzysz może? Fajne jest przede wszystkim profesjonalne podejście do klientek. Nie ma tam miejsca na fuszerkę, czy bycie królikiem doświadczalnym w rękach stażystek. No i atmosfera - muzyczka, świeczki, naprawdę fantastycznie można się tam zrelaksować :)

Gość gość
Ja przychodzę dbać o cerę do Perfect Glamour na Kamieńskiego. Robię u nich między innymi mikrodermabrazję diamentową. Nowoczesne miejsce z fajną atmosferą. Może zrobię sobie u nich też makijaż permanentny bo są z niego ogólnie znani.

Gość gość
ja bardzo sobie upodobalam mad clinic ;) robilam tam mezoterapie, na jesien kuracje kwasami i mikrodermabrazje. atmosfera przejfajna, ceny tez rozsadne

Gość pati242
Korzystam z usług Wyspy Piękna, po zabiegach z kwasami skóra wygląda super: napięta, wygładzona, świeża uwielbiam te zabiegi.