Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potluczona-porcelana

Czy mozna zapomniec o milosci swego zycia?

Polecane posty

Witam! Prosze was o jakies porady bo juz sama nie wiem co zrobic. Tak w skrocie powiem o co chodzi. 2 lata temu poznalam super chlpaka, w ktorym strasznie sie zakochalam z wzajemnoscia. Niestety kilka miesiecy temu zerwalismy (lecz nie dlatego ze milosc wygasla czy cos w tym stylu) Wszyscy nadal mowili ze on mnie kocha i ze mam strasznie szczescie i, ze wrocimy do siebie. Jednak on znalazl dziewczyne, ktorea on uwaza ze kocha. Niechce mi sie zabardzo w to wierzyc..poniewaz znal ja juz wczesniej i stwierdzil ze ona nie jest dla niego, ze nie pokocha jej nigdy tak jak mnie. Ja nadakl go kocham, nie potrafje ulozyc sobie zycia bez niego. Nie wiem co zrobic za bardzo. Myslicie ze powinnam zakonczyc ten rozdzial i ulozyc zycie na nowo(probuje lecz to strasznie trudne) czy wyznac mu to co czuje. Jaka jest szansa ze bedizmey raz? Co o tym myslicie??

O tym, czy ktoś był miłością Twojego życia przekonasz się dopiero na łożu smierci...

druga_deska_co_przegrała_życie -- no i coo odpowiedzialam sobie i coc teraz..:D:D jakis wynik testuu?:D