Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka jakich mało

Te które zdradzily a sa dalej z partnerami...

Polecane posty

a jak sie dowie od kogos?? zapierac sie czy przyznac??

Gość mnie brzydza inni
tak bardzo go kocham, moze zyje w swiecie bajek, ten jeden jedyny ksiaze

Gość maskarka
nie może się dowiedzieć

zycie niesie wiele niespodzianek takze tych zlych.... ja tez myslalam ze tego nie zrobie. Ale chociaz tylke dobrze ze nie chce wiecej i wiecej

wariatko ,a bo ja wiem? Ale chyba potraktowłbym to jako pretekst do ukrycia swojej zdrady i zamknięcia tematu bez zbędnych i niepotrzebnych kłótni. A co taka cholera i dupek ze mnie :)

Gość mnie brzydza inni
wariatka jakich mało klamstwo ma krotkie nogi, nawet jesli sie nie dowie, to zje Ciebie sumienie, albo po porstu nie bedziesz mogla z nim byc. Dlaczeggo zdradzilas? podobno zdradzaja osoby, ktore nie sa do konca szczesliwe i spelnione ze swym partnerem ciagle szukaja innego.....tej wielkiej milosci

dlaczego zdradzilam? Glupota tylko i wylacznie :o a milosc nie szukam, tak mi sie wydaje :o Pewnie mnie sumienie zezre :o

Gość wspaniale zapisujecie swoją
karmę. wszystko co robicie za czyimiś plecami jest wstydem nie do ukrycia. prawda i tak wyjdzie na jaw. a wtedy będziecie musiały jakoś to przeżyć. współczuję braku dojrzałości.

wariatko współczuję Ci ale powiem jedno nigdy się do tego mu nie przyznaj bo będzie jeszcze gorzej.Tak to tylko zżera Cię tylko sumienie,które kiedyś ucichnie :)

czasem po prostu nie mozna powiedziec :o jak powiem nie ulzy mi tylko zranie bliska mi osobe. Tak wiem jak zdradzalam to nie myslalam o tym, wiem o tym :o

Gość wspaniale zapisujecie swoją
sumienie nigdy nie ucichnie

xyzed- wiem ze bedzie jeszcze gorzej, juz nawet nie chodzi o zerwanie, ale o to co sie stanie z nim jako z czlowiekiem. Nie przezyje tego. Tylko czy sumienie kiedykolwiek ucichnie :(

Gość maskarka
czasami niestety tak jest, złe miejsce, zły czas, chwila zapomnienia... Ja na własnym doświadczeniu w poprzednim związku mogę powiedzieć, że jeżeli pomimo zdrady chce się nadal być z partnerem, to niestety nie można o tym mówić, facet jest zbyt dumny i ma silną potrzebę wyłączności co do swojej kobiety, że na pewno tego nie wybaczy, nie zapomni, chociaż by chciał, i tak to będzie zbyt mocno go kuło w serce i oczy, myślę że związek bez szans na przerwanie. Musasz wymazać to z pamięci, nic się nie stało, to tylko zły sen...

Gość ja tak mialam....
czas pokaze jak dane jest mi zyc ...

xyzed- miales jakies wyrzuty jak zdradziles? jesli tak dlugo Cie trzymalo?

Nie nie miałem i nie mam. Co chciała to ma :)

kochasz ja w ogole :classic_cool: :) :) faceci chyba sa inaczej skontruowani... ;) jak to zrobiles ze nie masz wyrzutow :D

Gość dziewcze przecudnej urody
nigdy nie zdradzilem zony i nie zdradze. Z bardzo prostej przyczyny po co szukac gdzies czerstwego i niepewnego chleba, jak mam w domu cieplutkie buleczki. Ja jestem leniwy z natury i po coz komplikowac sobie zycie samemu, kiedy i tak jest skomplikowane.

Nie ja zrobiłem tylko on zrobiła :) a ja nie należę do osób,które o wszystko mają prosić.Po prostu skończyła się moja cierpliwość i chęć walki o związek,jak to inni ładnie nazywają.

aaa to czekaj... bo juz nic nie rozumiem. Obydwoje sie zdradziliscie czy jak :D ?

A nie odchodzę z kilku powodów ,a między innymi dlatego,że mimo wszystko mi jej szkoda.

No nic mi o tym nie wiadomo żeby mnie zdradziła :) Chodzi ogólnie o jej zachowanie względem mojej nieskromnej osoby :classic_cool: :)

czyli Ty zdradziles tylko, to juz rozumiem... W ogole zadnych wyrzutow?