Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki balsam jaki jaki

KOBIETKI kochane JAKI BALSAM brązujący KUPIć?????

Polecane posty

Gość jaki balsam jaki jaki

używacie takich balsamów? Ja musze coś takiego kupić,gdyż na solarium już nie zdąże ;/;/;/;/;/;/ Znacie takie produkty......dobre....?

Gość Ziaja Sopot

Gość pieguska 22
hej, a ja mam troszke inne pytanie, niechce zakladac nowego topiku wiec podpinam sie tutaj. chodzi mi o rady ; co zrobic aby balsam nie zostawial smug i schodzil w miare jednolicie

Gość pieguska 22
niewiem jak jest z samoopalaczami bo nigdy nie stosowalam. glownie chodzi mi o to jak zrobisz aby podczas schodzenia balsamu nie wygladac jak dalmatynczyk;)

granier skora musnieta sloncem czy jakos tak:) super jest:D

Gość pieguska 22
balsam juz mam, wybralam gernier, jestem po 2 uzyciach i widze juz efekt narazie zadawalajacy:) przed nalozeniem oczywiscie zrobilam sobie peeling jednak tak przy nadgarstku i tak zrobil mi sie zaciek (po wew. stronie). a jak czesto robicie peeling podczas stosowania takich balsamow?

moja kolezanka ma J&J. uzyla raz wieczorem i potem rano jak szla do pracy. nogi swietnie, naturalnie opalone, bez smug, tylko przy palcach i tam gdzie zaczyna sie stopa miala takie dziwne plamki, ale to chyba przez to ze przyszla w baletkach i sie troche starlo. poza tym siedze kolo niej i nie czulam zeby smiedziala. kupilam wiec balsamik i do dziela :)