Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kasin

Dlaczego polskich facetów nikt nie chce

Polecane posty

Gość kasia kasin

Dlaczego Polki maja takie powodzenie na Zachodzie i uważa się je powszechnie za najpiekniejsze kobiety w Europie natomiast z naszymi panami jest zupełnie odwrotnie to znaczy w ogole nie ciesza się powodzeniem wśród płci przeciwnej z innych krajów. Popatrzcie ile jest małżeństw polskich kbiet z Włochami, Niemcami, Francuzami, Anglikami a ile jest małzeństw Polaków z Francuzkami, Włoszkami, Niemkami, Angielkami. Co takiego jest w Polkach, że maja takie powodzenie i co takiego jest w Polakach, że nikt ich nie chce?

Gość bo tak to juz jestże cudze
chwalicie -swego nie znacie..... ja też tego nie pojmuję ....jeżdziłam trochę po swiecie ,pracowałam za granicą ale mieszkac tam nie chciałabym ,ani wyjść tam za mąż...

Gość alinkaaaa
Proste gdzies tak 70% Polakow- zaniedbani, piwne brzuchy lub sterydy, blada skorka, wieczne pretencje, skapstwo, zazdrosc, zawisc, brak manier, brak inteligencji, brak poczucia humoru, lenistwo Polki-zadbane, pracowite, z klasa, uczuciowe, inteligentne, z poczuciem humoru, wyrozniaja sie na tle kobiet z zachodu!

Gość Sedzia Dreedddd
Poprostu macie o wiele mniejsze wymagania niz mieszkanki danych krajow, latwiej wam zaimponowac , do tego ( jeszcze) nie macie grubych dup....za 20 lat srednia europejska sie wyrowna i wtedy pogadamy o waszym powodzeniu...

Gość gilloczkin
Polki mają branie bo są dupciodajkami ! A który facet nie weźmie jak dają ? Polacy zaś to ludzie honoru, którym moralny chłam damski nie za bardzo odpowiada.

Gość maxi kazzz
a na mnie lecą różne zagraniczne kobiety, szczególnie gdy okazuję swój apodyktyczny romantyzm i uderzam je z całej siły patykiem, gdy nie podzielają w pełni mojego uczuciowo-intelektualnego światopoglądu:)

BO POLKI ŁATWIEJ WYKORZYSTAĆ NIŻ POLAKÓW A POLKI W EUROPIE SŁYNĄ Z GŁUPOTY:O.SŁYSZAŁEM ŻE ANGIELKI NIE CIERPIĄ ARABUSÓW ITP. BO SĄ UŚWIADOMIONE A NIE JAK GŁUPIE W STYLU JANINY OCHOJSKIEJ CO BANDYTÓW MURZYŃSKICH DO POLSKI SPROWADZAJĄ.

trefny stańczyk Jeszcze mozemy popatrzec na .... rzad.. mowiac ogolnie :)

Gość rrrrrrrrre
Nasi panowie to w większości alkoholicy i taką maja opinię na zachodzie

Gość bo faceci zza graniocy
na ogol zyja w lepszym standarcie i taki moga zaoferowac. Facet z kolei nie szuka zony na stanowisku, czy takiej, na ktorej moze sie oprzec, raczej dziewczyny do zaopiekowania, ale ladnej, gospodarnej, nie majacej wygorowanych ambicji co do poziomu zycia . W porownaniu do ich rodaczek Polki takie sa. To nie jest wina naszych facetow,bo to samo dotyczy mezczyzn z biedniejszych krajow. Czy nasze dziewczyny poleca np na kogos z Bangladeszu? Czy chocby Albanii? ( nawetjak l dobrze wyksztalcony i przystojny). A my jestesmy takim swiatem dla wiekszosci Europy czy USA. Przypomnijcie sobie bajke o ksieciu i kopciuszku.W druga strone to mniej dziala.

Gość innamorata-cotta
Dlaego bo polscy faceci w wiekszosci sa niechlujnie ubrani do tego wiecznie narzekaja a malo robia w kierunku by to zmienic. Sa tez zawistni. sukces drugiej osoby denerwuje ich i zamiast pogratulowac staraja sie go umniejszyc. nie potrafia dbac o kobiete. dla wiekszosc zona to maszyna do plodzenia dzieci, sprzataczka i kucharka. Faceci z zagranicy bardziej potrafia ocenic dziewczyne. nie chodzi tu wcale o kase. ja mam meza wlocha i nie jest tak ze on mnie utrzymuje. skonczylam studia,pracuje, oboje przykladamy sie do wydatkow. Nie lece wiec na jego pieniadze, ale na jego PRZEDSIEBIORCZOSC - to ze on swoim wysilkiem i praca potrafil dojsc do czegos tak jak ja. I to mnie w nim rajcuje. ze ma wciaz nowe pomysly: gdzie poechac na weekend, na wycieczke, do jakiejs knajpy. jak pisalam on nie stawia mi tego. oboje placimy za nasz pobyt gdziekolwiek. chodzi mi o to ze z nim sie nie nudze. Obserwuje zas zwiazki niektorych moich kolezanek z Polakami: oni po pracy od razu w kapcie i z piwem przed tv a one umeczone po wlasnej pracy musza ich obslugiwac jeszcze. Kiedys moze bylo tak ze to facet wybieral sobie panne bo granice byly zamkniete, wiecej kobiet niz facetow a dziewczynie staropanienstwo grozilo. teraz tak nie jest dziewczyny sa bardziej przedsiebioracze, potrafia same o siebie zadbac i do tego maja porownanie z facetami z innych krajow dzieki mozliwosci podrozowania. I wybieraja to co dla nich lepsze.

Gość innamorata-cotta
w normie

Gość tretretre
jak bylem we Wloszech u znajomego to na wlasne oczy widzialem jak kazal zonie buty wiazac , gdybym ja kazal swojej dziewczynie to na 100 % oberwalbym po twarzy , przedsiebiorczosc wlochow to sobie miedzy bajki wlozcie , oczywiscie sa wyjatki ale zobaczcie tutaj : "Aż 12 procent dorosłych Włochów to analfabeci, a jedna trzecia mieszkańców Italii sztukę czytania, pisania i liczenia ma opanowaną w stopniu niewystarczającym - napisała wczoraj włoska gazeta "La Repubblica". Dane pochodzą z badań przeprowadzonych przez rzymską uczelnię na zlecenie Narodowego Stowarzyszenia do Walki z Analfabetyzmem. Najwięcej osób nieumiejących czytać i pisać jest w zacofanych gospodarczo południowych rejonach Włoch. W skali europejskiej kraj ten zajmuje wraz z Portugalią pierwsze miejsce na liście państw z największą liczbą analfabetów." http://www.iap.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=40150 to w wiekszosci debile

Gość tretretre
jest jeszcze dalej : Aż 36,5% skończyło zaledwie podstawówkę, która we Włoszech trwa pięć lat, bądź nie posiada tytułu ukończenia żadnej szkoły natomiast 30,1% obywateli kończy edukację po ośmiu latach nauki . czyli lecac na wlochow leci sie na wyglad bo pewnie nie na inteligencje ale tam maja lepsze warunki niz w Polsce i latwiejsze zycie wiec mozna sobie pozwolic na bycie kretynem

Gość bo polacy nie mają
pieniędzy:P i tylko tyle. Polska to biedny kraj, a kobietki lubią wygodnie żyć to poleca na każdego typa z zachodu który pomacha im przed oczami paroma euro:d

Gość innamorata-cotta
A Polacy to taki badzo wyksztalcony narod:))))) Ponad połowa Polaków (55 proc.) nie potrafi się porozumieć w żadnym obcym języku. Jeśli już je znają, to najczęściej angielski i rosyjski (odpowiednio 20 i 22 proc.) - wynika z sondażu CBOS przeprowadzonego w listopadzie 2006. Umiejętność sprawnego posługiwania się językiem obcym jest wśród Polaków zróżnicowana i zależy m.in. od wieku. Wyraźna granica znajomości języków przebiega między osobami zbliżającymi się do czterdziestki a młodszymi. Wśród młodszych ponad połowa deklaruje, że może się porozumieć w języku obcym - informują autorzy badania. Niewiele ponad połowa z Polaków, którzy byli za granicą, potrafi się porozumiewać w języku obcym (57 proc.). stekacie, dukacie a onnich zle gadacie. od cale polaczki

Gość nie wiem dlaczego tak jest
właśnie, zastanawijące dlaczego tak jest (?) Ja mam męża POlaka i jakos nie narzekam ani na jego przedsiębiorczość, ani na higienę, ani, że za dużo pije, a już tym bardzij na urodę bo jest bardzo przystojny, pomaga w domu, obowiazki dzielimy na pół, wiadomo ma wady, ideałów nie ma ale jak np. patrzę na narzeczonego mojej przyjaciółki który jest Anglikiem to cieszę się, ze mam takiego męża :) Facet mojej przyjaciółki do przystojnych nie należy łagodnie mówiąc :) szczególnie inteligętny również nie jest :) Moja kumpela mieszka we Francji kiedyś spędziłam u niej wakacje i cóż o Franci też mnie nie powalili a w szczegónosci ich higiena osobista a raczej ich ignorancja w tym temacie, no cóż Polacy przy niech to czyscioszki i nie mówię tu tylko o facetach :) o włochach coś już tutaj napisano, nigdy nie miałam styczności ale równiez słyszłam te opinie, Niemcy kompletnie mi się nie podobają TAK WIEC DRODZY PANOWIE Z POLSKI MYSLĘ, ŻE NIE JEST Z WAMI TAK ŹLE

Gość real-foxylady
Faceci po prostu mniej plotkują o swoich podbojach ;-)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
polscy mezczyzni ani uroda ani inteligencja nie grzesza

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
zapomniałam dodać że polskie kobiety również nie są zbyt inteligentne ani ładne:(

Polek jest więcej :p to w desperacji szukamy daalej:D

a zapytajcie sie kiedys ja bedziecie miały okazje jakiegos zołnierza co był w jakims kontyngecie z onz w biednym kraju ile zon mogl sobie przywiezc odp. conajmniej kilka tylko nie mozna a wiec co sie liczy ? kasa!!! chodz nie mowie ze zawsze!

mieszkam teraz w anglii i chodze czasami na balety i mozecie mi niewierzyc ale mimo ze nie jestem apollo angielskie puszyste do kwadratu zaczepiały mnie w sobote kilka razy.to ze polacy sa głupi to chyba w wyborczej pisali a wy uwirzyłyscie, polacy nie znaja jezykow a wy z waszymi obcokrajowcami to po polsku czy łacinie rozmawiałyscie na poczatku , my jestesmy tacy spasieni i tak niby pijemy całe czas ? to wy chyba o arabach mowicie bo wszyscy europejczycy pija podobnie tylko my tyle nie cpamy i moglbym tak wymieniac wiele ale wy itak wiecie lepiej!!!

Gość madgalenka lodz
a Moj facet jest najwspanialszy i jest polakiem

Gość szalona32
To sie naucz niemieckiego!! Polscy faceci sa najprzystojniejsi i najlepsi-wiem co pisze,mieszkam w niemczech i wiem to dobrze.Niemcy sa nierobami i glupkami.

no pisze NAWET :) tak serio to jednak wole polaków naszych piwoszy kanapowych ;) a jak juz zaden mnei nie zechce - to wtedy zaczne szukać tam :P a tak źle jest , az taka róznica?

a wiecie co jest najgorsze? ze za granica polak dla wiekszosci polek to smiec np postawili by polaka niebrzydkiego inteligetnego pracujacego z koniecznosci w jakims magazynie z przecietnym upasionym anglikiem do tego debilem co 15+12 liczy na komorce i polka w wiekszosci wybiera anglika dlaczego ? bo ma subaru a polak głupek składa na mieszkanie