Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kasin

Dlaczego polskich facetów nikt nie chce

Polecane posty

Gość szalona32
Niemcy nie maja wcale rozumu,tylko samo siano w glowie.Naprawde polacy sa najlepsi!!!!

Gość jednaobserwatorka
Nie wiem jak to jest z polskimi facetami, ale kiedy widze za kogo wychodza Polki to robi mi sie zal. Duzo starsi, bez wyksztalcenia, pozycji, inteligencji, poczucia humoru. Tak zwany drugo sort....niestety

Gość gitessss
To dosyć oczywiste, ze głownym problemem jest brak pieniędzy, wszystkie dalsze trudnosci sa tego funkcją. Czym niby Polak ma zachęcić kobiete z Zachodu, jezeli nie moze zapewnic finansowego bytu rodzinie? Oczywiscie cały czas mówimy o pewnej sredniej, a nie ludziach wybitnych i bogaczach. Co do higieny to nie odstepujamy juz zachodowi, oczywiscie mówie o młodym pokoleniu, starsi nwychowani w PRL czesto nie zostali po prostu nauczeni dbania o siebie... Naturalnie należy pamietac ze przypadki skrajne w rodzaju brudasów i flejtuchów zdarzaja sie w każdym narodzie.

Gość szalona32
amigo-nie wiem dlaczego tak piszesz ,ale mam nadzieje ze nia masz na mysli wszystkich polek,tam gdzie ja mieszkam jest bardzo duzo polek i kazda Ci to powie ze woli faceta polaka.

oczywisce nie mam na mysli wszystkich ? ale ten procent jest przygnebiajacy

jak bedziesz w Paryzu to idz na concorde tam jest kosciol polski to zobaczysz naszych polakow przklinajacych krzyczacych i pijanych jak ich zobaczysz to zrozumiesz dlaczego francuski nie chca polakow........

Gość oferma
sprawdziłem, średnie wynagrodzenie w irlandii wyniosło w roku 2006 ponad 800 euro tygodniowo, w polsce w tym czasie przeciętne MIESIęCZNE wynagrodzenie wynosiło 2 477,23 czyli ok 600 euro. już jasne dlaczego polki wolą obcokrajowców? bo przecież nie wybierają rumunów, chińczyków czy ukraińców tylko właśnie anglików, włochów czy irlandczyków.

Gość
oferma => a podobno faceci mają interes :P

Gość oferma
jeszcze trzeba pamiętać że te dane pochodzą z okresu gdy poprawa warunków życia w naszym pięknym kraju już nastapiła płace sporo wzrosły a euro kosztowało ok 4zł. wcześniej te proporcje były jeszcze gorsze.

Gość kviofdrgr
No jasne, pocieszajcie sie tak faceci, pocieszajcie..problem w tym, ze gadanie, ze Polki wybieraja obcokrajowcow ze wzgledu na kase nie zmieni waszej sytuacji.