takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 4, 2007 po 2 tygodniowej ciszy znow sie odezwal, kiedy ja staram sie o nim zapomniec ! wczesniej to on mnie olewal, a kiedy ja go olewam, on zaczyna sie starac. No ludzie...zrozumcie tu faceta! Jak na karuzeli normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrre Napisano Maj 4, 2007 jak chcesz sobie takie karuzele fundować to też sięodezwij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do BMI Napisano Maj 4, 2007 a ty jakie masz IQ?chyba mniejsze niż BMI :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 4, 2007 No i co mam robic dalej sobie nadzieje, ze znow bedziemy razem czy po prostu olac ? BMI mam chyba w normie bo 21 :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piatekdzis mamy Napisano Maj 4, 2007 A nie chcesz byc razem?:) chyba chesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 4, 2007 juz sama nie wiem. mamy za soba dwuletni zwiazek, a on ostatnio robi mi metlik w glowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelowa Leokadia Napisano Maj 4, 2007 Daje się wyczuć, że jeszcze chcesz go, chcesz go bardzo :P Pewnie się odezwiesz i zacznie się karuzela. Jak raz olał, to na bank nie to, ale pewnie musisz przekonać się na własnej skórze. Do zobaczenia na topiku dla porzuconych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelowa Leokadia Napisano Maj 4, 2007 :D :D jak widać, jestem tu nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Maj 4, 2007 To ja go rzucilam i to on jest tym porzuconym. Ale tylko dlatego, ze on sie nie staral, ze szukal dziury w calym ,a teraz sie nagle \'\'obudzil\'\'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelowa Leokadia Napisano Maj 4, 2007 Oni zawsze się budzą. Poczekaj, bo może zapadnie w zimowy sen i już nigdy się nie obudzi. :P Teraz wiosna, ptaszki ćwierkają, parki zaatakowały ulicę i pewnie mu tęskno. A może seksu mu się chce. Wierzysz, że jak olał, to kocha? Ja jestem malej wiary. Tak generalnie, w mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 74ihdnt Napisano Maj 5, 2007 yhjuyjkuy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach