Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFDFDF

MAM 25 LAT I NIE OŻENIŁAM SIE JESZCZE!RODZINA MNIE OBGADJE STRASZNIE!MAM DOSC!

Polecane posty

Gość DFDFDF

pytaja ciAgle czemu sie nie zenie i ze jestem starą panną już mimo ze ma chlopaka juz długo..mowią ze sąsiedzi obgadują juz powoli ze sie nie żenie ..jak mam zyc cholera z taką myslą ze rodizna ucierpi na tym bo ich obgadają przeze mnie.ja nie chce sie zenic jeszcze..ludzie!jak mam im to wtłuc do głowy??

Gość jak chcesz sie ŻENIĆ
bedac kobietą, to musisz do Holandii pojechać :P.

Gość a żeń się żeń
:D

Gość DFDFDF
no co pomylic sie nie mozna?wyjsc za mąż mialo być ale sie pomylilam z pospiechu:(wy sie smiejcie a dla mnie to klęska..:(

Gość ja tez mam 25 lat
i nie mam chlopaka :-) a zeby przejmowac sie gadkami ludzi musialabym chyba oszalec!!!! niech sobie gadaja!!!!!!!! czy ty przez to chcesz zmieniac swoje zycie i ukladac je po mysli plotkaczy??? troche szacunku dla siebie...

Gość No jasne..
wyjdziesz za mąż żeby ludzie nie gadali to wtedy znajdą sobie inny powód do gadania. Jak to ludzie. Daj se spokój. Ludzie muszą mieć jakieś tematy do rozmowy. Tak są skonstruowane ich mózgi.

Gość jak chcesz sie ŻENIĆ
ja mam 31 lat, nie mam meza i w dupie mam to, co inni mysla na ten temat. Za maz nie wychodzi sie z powodu sasiadów.

Gość ALE JA MAM FAceta przeciez
ALE IM CHODZI O TO ZE SIE NIE CHCE ZENIC Z NIM CHOC CHODZIMY DŁUGO BARDZO..POWIEDZIELI MI RODZICE ZE JESTEM STARA PANNA I ZE LUDZIE PLOTKUJA ..CZY JA JESTEM JUZ TAKA STARA?:(

Gość chca sie ciebie pozbyc
potrzbuja pokoj bo nie chca juz razem spac :D

Gość dobre z tym pokojem

Gość dobre z tym pokojem
ech a ja mam 24 i co? dopiero jedna moja kolezanka wychodzi za mąż w te wakacje! A reszta? jakos się nie spieszy... daj spokój dziewczyno, co to sredniowiecze, czy wiocha zabita dechami?

Gość Ty chyba mieszkasz na wsi
bo u mnie w sąsiedztwie to są panny 30-letnie i nikt sie ich nie czepia. Każdy żyje po swojemu.

To ja juz przegralam zycie z kretesem!! :classic_cool: Nie dosc,ze nie zenie sie i nie wychodze za maz:P to nie mam chlopaka (ani dziewczyny) :classic_cool: Dramat!!:D;)

ja mam 24 lata, jestem z facetem 5,5 roku i jakoś nikt mnie nie naciska mimo, że 2/3 moich koleżanek już mężatych i dzieciatych i co ?? :D najważniejsze jest to czego Wy chcecie a nie wasze rodziny :P :D

Gość chca sie ciebie pozbyc
moj brat ma 34 lata jeszcze sie nie ozenil ale nie mieszka z rodzicami moja siostra ma 29 nie wyszla zamaz od 10 la w zawiazku nie mieszka z rodzicami ja lat 21 w zwiazku bez slubu nie mieszkam rodzicami i niiiikt nam glowy nie suszy ze mamy sie zenic czy zamaz wychodzic bo jak to wyglada chyba dlatego ze maja caly dom dla siebie