Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleńka18

Po jakim czasie od zapłodnienia...

Polecane posty

Po jakim czasie od zapłodnienia moga wystapić objawy ciąży takie jak wymioty, nudności? Czy jest możliwe aby występowały po 24 godz? Da się zaobserwować, że doszło do zapłodnienia w ciągu pierwszych 24 godz. od stosunku?? Czy są jakieś zmiany w śluzie itp. Po jakim czasie test daje gwarancje prawdziwego wyniku? Proszę Was o szybką odpowiedz...Z góry bardzo dziękuje...

samo zapłodnienie trwa ok 72 godziny... a pierwsze objawy w postaci bólu i nabrzmiałosci piersi pojawiaja sie ok tydzien po zaplodnieniu

ahaa a test równiez robi sie najwcześniej w 7 dni od zapłodnienia

A jak to jest z tym testem? po ilu dniach należy go zrobić aby był prawdziwy wynik? Wczoraj trochę nie odpowiedzialnie się zachowałam i poprostu prezerwatywa pekła i teraz się bardzo boję... A dzisiaj już mam chyba ze strachu jakieś schizy, że jest mi nie dobrze...Jestem troszeczkę przerażona...:( Wiedziałam, że moge liczyć na ludzi z kafeterii:D

tzn, prezerwatywa zsuneła się podczas wyjmowania i trochę się na mnie wylało...nie do środka ale bardziej na zewnątrz. Martwie się, że one i tak się przedostaną...

najpierw musisz isc do gina po recepte- a kosztuje ok 70zł

Gość ideeeeeeea
dziecko, jeśli tylko trochę się na ciebie wylało, na ciebie, a nie do środka, to nie truj sie postinorem, bo nie ma sensu. Nie jesteś w ciąż! a po postinorze opóźni ci się okres i będziesz miała schizy totalne.

Gość ideeeeeeea
"one" sie nie przedostaną. Nie zajdziesz w ciążę w ten sposób!

No wlasnie... mi nie pekla gumka, wszystko bylo ok...,,niby,, okres spoznia mi sie juz 2 tydzien... tydzien po stosunku mialam normalny okres... ale teraz nie ma...nie ma i nie ma:/ okresu nie mam nigdy co do dnia regularnie, ale nigdy nie opoznial mi sie az 2 tygodnie... Niby to powinien byc w takim razie juz poltora miesiaca a ja nie mam zadnych objawow ciazy..tzn zadnych nudosci, mdlosci itd. Bola mnie tylko od wczoraj piersi... Troszke sie stresuje, ale wydaje mi sie to niemozliwe:/ pomozcie...

Gość madziunia_1990
A wiec zaczne od poczatki... mam taki problem ze moj okres jest nieregularny od kad pamietam do tej pory sie tym nie przejmowalam ale teraz zaczynam sie bac poniewaz ostatni okres mialam w polowie grudnia a teraz jest już luty ale nic w tym dziwnego z wyjatkiem tego ze w przyszlym tygodniu kochalam sie poraz pierwszy z chlopakiem i obawiam sie ze moglam zajsc w ciaze chociaz jeszcze nie mam zadnych objawow ale mamy starszna schize... czy jest to mozliwe i co powinnam zrobic??? pomozcie mi blagam=,(

witam ja tez mam schize bo chodzi o takie cos bralam tabletki jedno opakowanei za drugim i gdy milam brac 3 tabletke z 2 opakowania przespalam sie z chłopakiem ale nie zdazylam wziasc tabletki i on tez mial prezerwatywe ale na koncu sie z sunela jest molziwosc zajascia w ciaze bo boli mnie brzuch teraz odstwilam wczesniej tabletki zeby zobaczyc czy wystapi u mnei okres, mosze poprostu schizuje aaaaaaaaaaa od tego wydarzenia minol tydzien

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Wiluq
Gdzie po pierwszym dniu ?? jakie blizniaki co ty dziewczyno gadasz ?? jak do zapłodnienia dochodzi po 72 od stosunku ,a w tym czasie mozna uzyc pomena lub cos w tym stylu na recepte pozdrawiam

48 godzin to jest czas w jakim dochodzi bądz może dojśc do zapłodnienia pod warunkiem, że są to dni w których org kobiety jest na to przygotowany! może się to zdażyc po 5 godzinach, po 12, 26 itd nie wiadomo, zależy to od wielu czynników. Irytują mnie 19, które decydują się na sex a myślą, boją się że plemniki skaczą jak pchły prosto do macicy i od razu zapładniają jajeczko! jak sie nie potrafi chodzić to się na rower jeszcze nie wsiada! :P hehe

Gość sama sobie jesteś winna
Ta...już ci się na mózg rzuciło. Wczoraj stosunek, ok., owulacja, ok. mozliwe. Ale skąd już wiesz, że doszło do zapłodnienia????

Gość Perw mobilna
Skąd wiesz, ze doszło do zapłodnienia? :D Zobaczyłaś w szklanej kuli? :classic_cool: Nie ma możliwości, żebyś odczuwała jakieś objawy.

Gość gość
A ja mam takie pytanie, w zeszły piątek (21go) kochałam się z moim chłopakiem. Ponieważ byłam lekko pijana, nie wyczułam czy skończył we mnie czy nie (on mnie zapewnia, że nie), ale raz poczułam jakby się coś ze mnie wylało, a może na mnie, nie wiem. W każdym razie wg. mojego cyklu 1go - 2go mam dostać okres. I dziś (27go) zaczynam czuć nabrzmiałe piersi i takie lekkie bóle, bardzo lekkie jakby miesiączkowe. Czy to mogą być oznaki ciąży czy po prostu to mój stan przed okresem? czy ktoś może mi pomóc??

Gość gość
Mam pytanie i prosilabym o wskazówkę. Mam nieregularne okresy wachaja mi się między 28 a 31 dni. I tak dwa miesiące temu okres mialam w 31 dniu cyklu a miesiąc temu w 28 dniu cyklu i skończył mi się 28.10.15r owu wypada między 14 a 18 dniem staram się z mężem o dziecko i regularnie wspolzyjemy. I obecnie mam objawy takie jak: cera mi się polepszyła, 3 dni meczyly mnie mdłości po godz 20 ale przeszły, w dole brzucha pobolewalo mnie po tych dniach co mialam te mdłości, brzuch mam wzdety i w dniu dzisiejszym zaczęły bolec mnie piersi a okres mam miec 20.11.15r. Czy możliwe jest że cos udało się nam zmajstrowac? :)

Gość gość
Mam pytanie ... Czy 14 dni po stosunku moge odczuwac oznaki ciazy ?

Gość mama jagódki
Test ciążowy powinnaś zrobić 2 tygodnie po współżyciu jak wyjdzie pozytywny to udaj się do ginekologa żeby potwierdzić ciąże pozdrawiam :-)