Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie prosze

pytanie za 100 pkt /

Polecane posty

Gość powiedzcie prosze

czy mozna schudnąć i zarazem przytyc juz juz tłumacze jestem troszke przy kości /troszke;)/ i dzień w dzień intesywnie smigam na rowerze chudnę /bo zawsze chudłam / ale po miesiącu okazuje sie ze nie mam miesiączki jestem w ciązy co wtedy ? raz -nie odbije sie to xle na ciązy ? dwa -czy schudne czy przytyje ? namieszałam ?

Gość semirka
hmm jezelio jestes w ciazy, to radze zaprzestac od jutra smiegania na rowerze po drugie nie rozumiem schudniesz czy przytyjesz? na poczatku ciazy wiele kobiet chudnie, inne tyja a co z toba bedzie tego nikt nie wie zrob test i bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy czy nie a o tycie pomartwisz sie pozniej ;)

Gość powiedzcie prosze
nie ,nie chodzi o to,że sie martwie ze przytyje w ciązy tylko u-wie-lbiam jezdzic na rowerze i nie chce rezygnowac bo a nuz a widelec

Gość powiedzcie prosze
juz czytałam mojego posta i źle sie wyraziła, nie jestem w ciązy jakbym była -powinno byc

Gość ulkamezulka
ok nie jestes w ciazy, dobrze rozumiem? jezeli bylabys to normalne ze dzika i szybka jazda na rowerze poszlaby w niepamiec nie rozumiem tylko co Ty dokladnie chcesz wiedziec?

Gość rower jak najbardziej
wskazany. moja przyjaciolka do 7 miesiaca jezdzila ok 4 -10 km na rowerze. do konca ciazy jezdzila ale juz mniej. w 8 misiacu mieli z mezem wycieczke rowerowa na 50 km. przynajmniej nie jest tlusta.

Gość powiedzcie prosze
namieszałam :/ więc tak : nie jestem w ciązy jezdze na rowerze dośc intesywnie -->chudne po miesiący czy 6 tyg okazuje sie ze jestem w ciązy /jakimś cudem ;) czy jak schudne od tego wysiłku to bedzie szkoda dla ciązy ?? i czy sie chudnie jak sie jest w ciązy ?

Gość dziwnepytania
to ze schudniesz na poczatku ciazy nie wyrzadzi zadnej szkody dziecku, ale to ze jedzisz dziko-jak sama pisalas, moze miec wpolyw na to czy donosisz wogole ta ciaze... sama musisz zdecydowac co jest dla ciebie wazniejsze, chudniecie czy zycie dziecka? ps chyba jestes jeszcze b mloda i lekkomyslna osobka :) masz jeszcze czas na dzieci ;)