Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybcia84774

przerwa 7 dniowa a tabletki

Polecane posty

Gość rybcia84774

Skończyłam opakowanie tabletek (drugie) i już 3 dzień przerwy a ja nadal nie mam okresu, koleżanka mi mówiła że sie zawsze dostaje w ten sam dzień, a ja miesiąc temu dostałam właśnie w trzecim dniu, czy to prawda co mówiła? bo ja czytałam że ostatniego dnia też można dostać

to, że koleżanka dostaje zawsze w ten sam dzien nie znaczy ze jest to regula... nie martw sie krwawienie przyjdzie- moze sie troche przesunąć, a poza tym dopiero zaczynasz brac tabletki wiec w twoim przypadku to normalne. :)

Gość Marta1983
różnie to bywa ale nie martw się może w nocy dostaniesz.. to dopiero 2 opakowanie .

ja tam biore 8 miesiecy i ostatnio przesunęło mi sie o jeden dzien... luzik

Gość rybcia84774
a więc jak nie dostałam teraz to mogę być w ciąż???? w nocy na pewno nie dostane, bo nigdy w nocy nie dostawałam:(

Gość rybcia84774
mam ostatnio trochę stresów w związku ze sprawami rodzinnymi, czy przez to sie może opóźnic okres nawet jak biorę tabletki?

Gość rybcia84774
:(

Gość upupupppupuuupu

jezu... nikt Ci nie powiedział ze jestes w ciązy ! dostałas odpowiedz ze to normalne !! i co z tego ze nigdy nie dostawałas w nocy? a moze teraz dostaniesz !

Gość rybcia84774
moniak a po co sie od razu denerwujesz? bo ci złość ta zaszkodzi...

no kurcze- napisano Ci \"nie martw sie to normalne, szczegolnei na początku\" to czemu jeszcze z tą ciążą wyskoczyłas... jestes dopiero w trakcie drugiej przerwy- mozesz dostac dzis w nocy, jutro... bez paniki

Gość rybcia84774
No i nie dostałam a ni w nocy, ani rano, co do cholery jest? Martwiłam sie jak nie brałam tabsów i teraz na to wygląda że nic sie nie zmieniło... nadal się muszę martwić:( żałosne

możesz wcale nawet nie dostać, w ciągu 3 pierwszych miesiecy brania różne cuda się dzieją.....możesz dostać w ostatnim nawet dniu przerwy, cierpliwości.......... chyba że nie przestrzegałaś zasada branai tabsów to co innego

Gość rybcia84774
kurde przestrzegałam, brałam o tej samej porze, nawet przy stosunku nie dochodziło do wytrysku w środku... przez pierwszy miesiąć miałam czerwone upławy a w tym miesiącu sucho, czy to też może być spowodowane tym że to dopiero 2 opakowanie? dziękuję za wypowiedzi

tak może, organizm musi sie do tego wszystkiego przyzwyczaić, dlatego tak się dzieje czasami.......skoro przestrzegalaś zasad i wytrysku nie bylo w środku to nie masz się czym martwić, tak jak mówie pierwsze3miesiące to różne cuda sie mogąd dziać, w sumie nawet jak się dlużej bierze juz tabsy to potem też sie może zdarzyć że krwawienie z odstawienia sie nie pojawi wcale, lub przesunie się dzien pojawienia jego :)

Gość rybcia84774
Poczekam do jutra, może akurat... Kurde, to chyba nie możliwe żebym była w ciązy...

mozesz nawet wcale nie dostac i nie musi to oznaczac ciązy

Gość rybcia84774
no niby wiem moniak ale widzisz stres jest... No samam nie wiem dlaczego miałabym zajść, ale widzisz ja to mam z tym pech zawsze mi sie okresy sóźniały nawet luteinę raz brałam na wywołanie okresu, myślałam że nie będę sie stresowała jesli zacznę brac tabsy... i co byłam dość dorosła aby pomyśleć o antykoncepcji, i jeszcze wyjdzie że zaszłam....ech

Gość rybcia84774
a czy stres może opóźnić okres kiedy sie bierze tabsy? czy to już nie ma nic do rzeczy?

Gość rybcia84774
uch... dostałam dziś okres...:) jak fajnie całuski dla wszystkich:) 🌻

no widzisz :) ja teraz czekam na swoj- powinien byc jutro xD