Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaty facet

bogaty facet zasluguje na bogata dziewczyne

Polecane posty

ja jestem urzadnikiem, zwykłym, duzo nie zarabiam. Skończyłem politologie, niedługo zaocznie dokończe ekonomie. Możliwe że za 2-4 lat uda mi się wskoczyć na wyższe i lepiej płatne stanowisko. I wtedy też będe wolał ładną kwiaciarkę od nieładnej zamożnej. ps: gdybym chciał to już bym się związał z kobietą która teraz jest lekarzem. Ale ona woogóle nie była w moim typie. Jestem Facetem ! nie kobietą. Dla mnie ważne są: charakter i uroda (to dla kobiet ważniejszy jest status zawodowy od urody)

Gość bo zamozna cie nie zechce
dla niej jestes nikim.. a kwiaciarka tak, dla niej bedziesz choc wyksztalcony tylko..... o czym bedziesz z nia rozmawial? z kwiacirka po podstawowce? hę? Ja mowie o bogatych mlodych kobietach bogatych z domu ktore studiuja wygladaja jak anioly a nie o podstarzalych wyksztalconych Paniach ...

Wiem że zamożna mnie nie zechce . Ich świat to nie mój świat ! ! :-) I wiem że tam często trafiają się najładniejsze - zgadzam się. ps: nie zaliczam się do facetów, którzy po powrocie do domu zaczęli by gadać o pracy. O polityce kwiaciarka i lekarka mają takie same pojecie. Życie prywatne to odpoczynek od pracy, polityki (w to się bawie w wolnym czasie)

A bogata dziewczyna zasługuje na bogatego faceta:classic_cool: Kto chętny?

alibi : I tak w praktyce jest. Bogaty zejdzie się z biedną ale piekną (nie jeden znam taki przypadek). Natomiast bogata z bogatym (kobiety tym się różnią od facetów że znacznie częściej wartościują klasowo) - czasem mysle że gdyby na jeden dzień dać władzę zamożnym kobietom, to od razu by wprowadziły wyborczy cenzus majątkowy (jak w XIX w.)

hmmm...nie ma tu bogatych facetów??? oj, znów ta samotność:( ...dobrze, że stać mnie na żigolaka:classic_cool:

Wcale nie zgodziłabym się z tym do końca! Zawsze są wyjątki- to one potwierdzają regułę.

:-) :-) :-) - Mercedes klasy S - w srodku facet : Dla kobiet będzie od razu atrakcyjniejszy - znowu Mercedes klasy S - w srodku kobieta : jeśli obok, w Golfie będzie młodsza i ładniejsza kobieta to ta druga będzie atrakcyjniejsza dla facetów. Na tym m.in. polega róznica naszych płci :-)

Ogólnie uważam tego typu topiki za beznadziejne! PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIE OCENIA DRUGIEGO CZŁOWIEKA PO ZASOBNOŚCI PORTFELA!!!

Gość uuch
Ale to faceci mają opory przed wiązaniem się z kobietami od nich zamożniejszymi,lepiej zarabiającymi...

Dziewczyny: ustawice Golfa i Merca S-ke raz tam dajcie dwóch facetów (przystojniejszy do Golfa) a drugi raz kobiety (i ładniejszą do Golfa) Dla facetów atrakcyjniejsza będzie kobieta w Golfie. Dla kobiet atrakcyjniejszy będzie facet z Mercu. Oczywiscie są jakieś wyjąteczki :-) :-) :-)

A co do bogatych -mnie tam nawet nie ciągnie. Woogle. Mam podobną- choć odwrotną - cechę wspólną z Marksem - on był za dyktaturą proletariatu - a prywatnie nie lubił wśród nich obcować - ja jestem za tym by w pierwszej kolejności obniżyć podatki bogatym - a prywatnie stronie od picia z nimi :-)

Gość Sielanki pewnie nie istnieją

Gość uuch
Facet,jesteś takim powierzchownym nudziarzem,że aż się słabo robi... Kobiety na ciebie nie lecą,nie dlatego,że nie jesteś bogady,a dlatego,że się odzywasz. Pomilcz-zwiękzysz swoje szanse,kobiety nie lubią kołków... :p

uuch : Alez ja nie jestem pesymistą. Mieć nową dziewczyne to nie problem . I nic nie trzeba było robić. Wystarczyło parę sób nie olać. Ale koniec z chodzeniem na łatwiznę. Latka lecą :-)

Aha, tylko jak w parę lat po slubie bogaty facet straci cały majątek, to żona będzie go mogła wykopac na bruk, bo przecież nie wychodziła za nędzarza, tak?

Czy ty sie naprawde zastanowiles nad tym?Wydaje mi sie ze zadajesz pytanie bo sie wahasz,czy tak jest,czy tez nie.W swoim dotychczasowym zyciu moglem czterokrotnie \"wrzenic\" sie w wille i niezly business.Nie zrobilem tego.Uwazam ze nie to jest najwazniejsze.Nie zgadzam sie tez absolutnie z opinia,\"ze to dla kobiety jest wazne\".Jezeli ktokolwiek ma takie podejscie do zycia jest materialista niezaleznie od plci.Widzialem juz w swoim zyciu kilka malzenstw,gdzie kobieta patrzala na zycie przez pryzmat mamony.W kazdym przypadku byla to parodia malzenstwa.Zwiazek oparty na tym kto co ma jest raczej ukladem a nie malzenstwem.Wszystko jest \"dobrze\"dopoki jest kasa.A co gdy jej zabraknie?Zdecydowanie odradzam wam panowie takie kobiety,ktore patrza na to gdzie mieszkacie,czym jezdzicie itd.Jedyna rzecza ktora tak naprawde sie liczy w zyciu jest milosc.Prawdziwa milosc jest wieczna.Nie mozna mowic o milosci w zwiazku,ktory sie np.rozpada gdy napotka na byle trudnosc.Kazdy czlowiek potrzebuje milosci.Jest ona konieczna do normalnego rozwoju i zycia kazdego z nas.Lludzie ktorzy jej nie znaja sa kalekami.W dzisiejszych zwariowanych czasach jakby o tym zapominamy i to moim zdaniem jest glownym powodem wielu nieszczesc.

Gość do faceta 78
a teraz piekne dwie , jedna w golfie druga w mercedesie s... i co?

Gość dzisiaj faceci patrza na bogat
bogate kobiety , czasy sie zmienily....

Odpowidam na pytanie skierowane do mnie : jaki to odsetek społeczeństwa ? Ładna kobieta w mercu S-ce to najczęsciej osoba prowadząca auto należące do rodziców. A jesli ma swoje, hmm - facet lubi być tym mocniejszym finansowo od kobiety. Żelaznych regół nie ma, wiadomo, pewnie niemało jest wyjątków. Jednak najczęściej tak jest.

Gość do faceta ...78
czlowieku czasy sie zmienily , teraz faceci leca na bogate kobiety.. a bogaci facecin boja sie lasek lecacych na ich pieniadze i szukaja rownie ladnych zamoznych z domu.. najlepiej jak ludzie biedni sami sie dorabiaja druga stona nie beadzie nikomu nic wytykac

CO ZA BREDNIE - jakie czasy. Nasze gusta są uwarunkowane genetycznie. Tak nas natura zaprogramowała że facet przywiącuje większą wagę do urody kobiety, a kobieta do pozycji zawodowej faceta. Facet kieruje się instynktem prokreacyjnym, kobieta instynktem gniazda. Ale wiem, wiem - dla niektórych feministek psychologia, antropologia nie istnieją. Trochę jak kiedyś marksiści odrzucali wiele regół ekonomi. Dwa przykłady ideologizacji. Pierwszsy kreowany przez komercyjną kulturę telewizyjną. A real to real. Nie podważam wyjątków - ale twórzmy z nich pseudoobrazu większości.

Gość na serio...
bzdury opowiadasz.. zaobacz co sie dzieje na swiecie dzisiejszy milionerzy nie wiarza sie z biednymi.. popatrz poczytaj.. wiaza sie na zasadzie tego samego standartu..

Zgadzam się że tak robią osoby z najbogatszych kręgów. Milionerzy z aktorkami. To fakt. Ale niżej już jest trochę inaczej. Faceci z zamożniejszej części klasy średniej wiążą sie z ładnymi i fajnymi z charakteru, dziewczynami z biedniejszych części społeczeństwa. Na odwrót już rzadko kiedy, nawet bardzo. (kobiety bardziej wartościują klasowo)

Gość facet 78 bzdury gadasz
znowu to samo.. Pamietaj ludzie z klasy srednio-bogatej zazwyczaj na te klase sami zapracoewali , nie dostali nic w spadku... A tacy ludzie ktorzy ciezko pracowali w zyciu nigdy nie zwiaza sie z biednymi, juz predzewj ktos komu lekko przyszlo.. W jakim srodowisku ty sie obracasz? popatzr prawnicy z lekarzami lub odwrotnie , zadko kiedy prawnik z ...fryzjerka .Ludzie bogaci sa rowniez atrakcyjni fizycznie , takze jak ma facet do wyboru kobiete ladna , wyksztalcona , bogata z domnu nie zamieni jej na slicznbotke z podstawowka zamieszkala z 5 ososbowa rodzina w m3.. czy facet czy kobieta swiat ten sam i poglady te same..

uupppss rzadko coraz czesciej bogate kobiety biora biednych facetow, teraz faceci zrobili sie bardziej wyrachowani..patrz britney spears..

jakos cos twoja teoria sie nie sprawdza,pelno pieknych kobiet pracuje w sklepach , bankach zamiast byc zonami millionerow..tylko Ci milionerzy maja albo ladne albo mniej ladne ale...ROWNIE ZAMOZNE..