Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaty facet

bogaty facet zasluguje na bogata dziewczyne

Polecane posty

Gość magdalena81
a brutalna prawd ajest niestety taka ze.. ludzie sie naturalnie dobierają, poza różnymi innymi cechami, takze na podstawie statusumajatkowego. bądźmy szczerzy, drodzy państwo, między milionerem i kwiaciarką jest tak gigantycnza przepaść społeczna, że z takiego związku niewiele wyjdzię... biedna dziewczyn (czy biedny facet) nie mają obycia i wykształcenia osób bogatych,a też bogaci nie rozumieją wielu problemó biedniejszych, bo nigdy nie mieli z nimi do czynienia... jak wytłumaczysz facetowi ktry całe życie spędził w mieszkanku w bloku pracując za 1200 miesięcznie ze masz potzrebę nabycia sobie dżinsów za równowartość jego pensji? uzna cię za w najlepszym przypadku rozrzutną. standarty wychowania inne, tyle wam powiem. sama pochodze z bogatej rodziny i wielokrotnie bawiłąm sie w związki rodem z "My Fair Lady" ale dałam sobie spokój bo to dla bogatszego męczące, a dla biedniejszego upokarzające. no, chyba, zę ktoś lubi czuć sie mniej wartościowy od partnera (a w przypadku dużej róznicy majątkowej takie porównania zawsze, ale to zawsze się nasuwają). mam partnera o podobnym do mojego statusie majątkowym, przed poznanniem go nie studiowałam jego wyciagu z konta, i rozumiemy się doskonale. bo pochodzimy z podobnego środowiska, podobne mamy doświadczenia, prace, marzenia... to jest nieuniknione niestety.

\"Biedni nie mają wykształcenia bogatych\" - he, he, he. \"Obycia\" - chyba mylisz obycie z arogancją i bufoniarstwem, to żałosne. Nic dziwnego że po ostatnich wyborach samorządowych niektórzy zamozni patrzyli na mnie jakby chcieli udusic. Nie mogli przeboleć że miałem 2-3 razy więcej głosów od niektórych z nich. Nie twierdze że wszyscy sa tacy jak ty. Ale takie osoby jak ty, u wiekszości budzą w pełni uzasadniny - WSTRĘT. (12.11.2006 niektórzy - których znam -do ciebie podobni, przekonali się o tym :-) )

Gość zgadzam sie z magdalena
facet nie masz pojecia o zyciu

Gość bzduuuuuuuuuuuuraaaaaaaa
bzdura bzdura bzdura i jeszcze raz bzdura.... Wyszłam za mąz 2 lata temu. Ja mialam wszytsko-mieszkanie, rozne sprzety i bajery. Zajebiste autko i zajebista prace. a on mial tylko pare ciuchow... a teraz ja mam to samo co mialam 2 lata temu. i brak pracy. on ma to samo + prace (ok 6 tys miesiecznie). Kazdemu sie moze noga podwinac. Za jakis czas o moze nie miec pracy i kasy , a ja moge miec o bolu.. Gdzie tu jakis sens ????????

Gość mecenas karol
zgadzam sie z autorem, że bogaty, inteligentny, kulturalny facet zasługuje na bogatą piękną dziewczynę, która być moze kiedyś spełni warunki jego kobiecego ideału. Jeśli nie, to do wora z taką i trzeba szukać następnej idealnej kandydatki. Dziekumę za uwagę

Gość viviannn
mylisz się desko, w miłości musi być sens...

Gość
MECENAS KAROL i MAGDALENA81 maja absolutną rację. Powiedzieli wszystko, co jest do powiedzenia na ten temat. Nic dodać nic ująć.

Gość niedlakażdegozłotosięświeci
Najważniejsze to być szczęśliwym w życiu. Jeśli zamożny facet chce zamożną babkę to niech takiej właśnie sobie szuka. Jego wybór, każdy szuka tego co dla niego ma być najlepsze, nie dla wszystkoch oznacza to samo.