Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snoepje

Najglupsze teksty na jakie probowano was poderwac

Polecane posty

Gość Snoepje

Czekam na odpowiedzi, bo jestem ciekawa

Gość prosiem bardzo
Jesteś piękna jak kwiat, a ja czuję się jak ogrodnik, który musi ten kwiat podlać ... swoją spermą :O .

Gość majsta
tak daleko zeby wymienic kilka slow nie zaszlismy, ale ocieranie sie bisutem. nie zle slowo. atakowanie biustem mojej glowy uwazam za malo wyszukane :D

Gość snoepje
Majsta, to mnie ubawilo...ja kiedys bylam na imprezie urodzinowej u kolezanki. Byl tam pewien ''ktos''', kto byl ze tak powiem naj...any w cztery d...nigdy nie rozmawialam z tym facetem wczesniej, wiec na tej imprezie podszedl do mnie ledwo slaniajac sie na nogach i stwierdzil, ze jestem najbrzydsza istota jaka kiedykolwiek spotkal w zyciu i nie moze na mnie patrzec...olalam sprawe totalnie..kilka dni pozniej wyslal mi kwiaty (poprzez moja kolezanke) z przeprosinami i stwierdzil, ze wcale tak nie myslal i baaaardzo mnie za to przeprasza. Na koncu dodal, ze w zasadzie jestem najpiekniejsza kobieta jaka kiedykolwiek widzial na oczy i zaproponowal randke...oczywiscie po raz kolejny olalam sprawe, bo to tylko swiadczy o tym jakim jest facetem...