Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda_w_oczy

Która atrakcyjniejsza? - dwa typy kobiet

Polecane posty

Gość kasiasita
przecież nikt nie wytyka ci błędów ,troszke demonizujesz;)

Gość kasiasita
błąd wykorzystała przeciwko tobie,ale batalia poszła o coś innego a to był jeden z ciosów,:)

Gość kwiaciarka
jest ładna a może nią być np urocza studentka dorabiająca w walacje co wiąże się w intelektem :)

I jesli ów kwiaciarka-florystka zaocznie studiuje np. historie sztuki - tak dla hobby (choć niekoniecznie), to byłoby to jeszcze romantyczniejsze. Spokój połączony z zamiłowaniem do kwiatów - wyrazone na twarzy, gdyby układała wiązanke. Hmmm :-) PEWNE WYJASNIENIE: Ja nie patrze na zawód i wykształcenie kobiety.

Gość kasiasita
to piękne co napisałeś ,wszelkie uniesienia,romantyzm,burza loków,kwiaty i wszechwielka miłość,ale samą miłością nie wyżyjesz ,wiem ,że to może nie jest górnolotne ,ale taka jest prawda chyba,że jesteś człowiekiem majętnym który zapewni rodzinie byt

kasiakita. Jak ona 900 zł a on 2000 zł to dadzą radę. (u mnie w mieście tak) ps: Na starosć bogatszy szczęściem będzie biedak, który umiał się cieszyć z tego co miał, niż bogacz, który cząstoo narzekał że czegoś nie miał. Potzrby komercyjne: w Niemczech 1/3 twierdzi ze żyje w ubustwie -chyba zamiast nowego Passata muszą kupować 5-letniego Golfa - to straszne ! ! :-) Potrzeby komercyjne nakręcają się bez końca. Dla Ukraińców ci z naszego ubustwa będą śmieszni :-)

Gość kasiasita
wykształcenie nie piwo nie musi być pełne:)

Gość Jolka_jadódka
Faceci chyba mniejszą rolę przywiązują do takich spraw jak wykształcenie i zawód. I znam sporo koleżanek, dla których u faceta charakter jest ważniejszy

Pani mecenas nie musi być też inteligentniejsza od kwiaciarki z tegoż wzgledu, że w robieniu kariery liczą się obok wykształcenia także takie rzeczy jak np. zaradność albo pewność siebie; może kwiaciarka jest bardzo inteligentna ale ma np. trudności adaptacyjne albo się wstydzi iść na rozmowę kwalifikacyjną? A tak to może się zawsze schować za jakimś kwiatem.

Kwiaciarka która akurat studiuje prawo :) ..i po jabłkach

Gość xysiu
Ja powiem wprost, że dobrze wiem jakiej chcę :P I powiem szczerze, że bardzo kręcą mnie GŁUPIE dziewczyny, po prostu to mnie kręci, żeby do tego były uległe, wyrozumiałe, z poczuciem humoru i ciepłe.. To jeden z moich typów.. I takie też przyciągam, bo takie lecą na mnie :D Jak to mówi RAEL - intelekt, to co mam, czy ręka choć, jest częścią tego samego ciała moze rządzić głową? Nie! To dlaczego w naszym społecześnstwie ona rządzi?

Gość Prawda_w_oczy
Widzę ze ktoś tu pisał prawie nad ranem. Nocne marki :-)

Gość prawda_w_oczy
Dyskusji mało było

a kto powiedział, że kwiaciarka nie może zrobić kariery? A do filmów czy innych ważnych wydarzeń byle kto przecież kwiatów układał nie będzie. A ślicznie ułożony bukiet wcale nie kosztuje tak mało. W pobliżu mojego domu jest kwiaciarnia i jej właścicielka sama tam pracuje po 7 dni w tygodniu i jak miała pomoc (bo w końcu też musi kiedyś odpocząć) to klienci oczywiście już nie mogli się doczekać kiedy wróci, to tak jak z fryzjerem. Są \"zwykłe\" fryzjerki, które zarabiają niewiele i takie czy tacy, którzy układają włosy gwiazdom i wtedy zarabiają więcej niż niejedna pani po studiach, która grzeje tyłek w obrotowym fotelu. To tyle

Gość a jaka kariere moze zrobic
kwiaciarka? Wszystlko zalezy ..od punktu widzenia inteligentny facet moze zamiast kwiaciarki wybrac pikna lekarke..Kwiaciarka moze zainteresowc sie bogaty facet ktory dorobil sie na czyms innym niz intelekt.. inteligentny milioner obstawi pania mecenas.. przyklad.. CZARNECKI +PIENKOWSKA ..ICO?....dlaczego nie wybral modelki , kwiaciarki itp?

Co za idiotyzmy. Ja mogłem być z dziewczyną, która kończy akademie medyczną. Subtelnie olałem jej \"zielone światło\" bo nie była w moim typie. Chyba ze zbytniej pewności siebie do niej to niedocierała. Myślała że lakarka dla niezamoznego urzędnika to coś. :-) Przypisała facetowi kobiecy punkt widzenia. Życie prywatne to odpoczynek od pracy i polityki (moje hobby) (ps: z doświadczenia wiem, że często lekarka i kwiaciarka mają podobne pojęcie o polityce. Ale to i tak nieistotne)

Gość Oleńka__26
Wpis "a jaką kariere może zrobić" to idiotyzm. Kim ty jesteś i za kogo się uważasz ? ?

Gość zgadzam sie z magdalena
kims! i znam zycie takze nie pisz ze kwiaciarka zrobi kariere..

Gość zgadzam sie z magdalena
zycie prywatne to wspolne zainteresowania hobby, ciekawe o czym bedzie rozmawiac kwiaciarka z ekonomista albo pani doktor a budowlancem czlowieku obudz sie ..

Chyba niektórzy nie rozumieją że życie prywatne to odpoczynek od zawodowego.( ps: to o czym będzie gadać ekonomista z lekarką?) Oj dziewszyny: tylko dziwne że badania seksuologów potwierdzają ze kobiety cieszące się szczególnym wzięciem lądują u boku facetów zamożniejszych. Wy przypisujecie facetom cechy kobiece :-)

\"zgadzam się z magdalenka\" : Teraz bardziej rozumie czemu przyszła \"pani doktor\" patrzy na mnie jakby chciała oczy wydłubać. Może rozumowała podobnie do ciebie ps: ona totalnie nie była w moim typie. Wyglądała na 160 cm i z 65 kg z twarzy tez nie (ja 182 cm i 74 kg - więc niedowaga). Gdzie romantyzm? - podobała się kolesiowi. Był troszke od niej nizszy, olała go. He, he, łatwiej mi było ją olać - znikł dylemat moralny :-)

ha! studiuje prawo i pracowałam jako kwiaciarka... jednocześnie :D

Gość ok ok ok
facet 78 ;przypisujecie cechy kobiece facetom..hmmm a czy tak juz powoli nie jest ze kobiety zajmuja miejsce mezszczyzn? Tak samo kobieta jak i facet moga byc materialistami , tak jak super laska nie materialistka tak bogacz zazwyczaj bojacy sie jak ognia baby ktora roztwoni jego majatek , wtdey szuka rownie zamoznej. facet 78 naprawde jestes jeszcze mlody i niedoswiadczony, zobaczysz dorobisz sie fortuny i bedziesz rozgladal sie za rownie ladna ale i majetna kobieta , bojac sie czy 20 lat mlodsza kobieta jest z toba czy dla pieniedzy .

Gość To_żałosne
O, zaczęły tu pisywać panie "jaśnie ważne"

ok,może źle napisałam, kariery może nie zrobi ale może stać się zamożna albo skończyć jako właścicielka dobrze prosperującej sieci kwiaciarni zaczynając od skromnej pani od układania bukietów. W dzisiejszych czasach dzięki \"plecom\" możesz mieć super stanowisko, śliczną buzię i ciało i błyszczeć wśród facetów swoim osiągnieciem a jak się z czasem okaże możesz być bardziej tępa jak niejedna kwiaciarka czy nawet sprzedawczyni w monopolowym a masz stanowisko bo ciocia wujka Leona ci to załatwiła.