Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz

soczewki 3-miesięczne to przestarzała technologia

Polecane posty

Gość pierwszy raz

Tak powiedziała mi lekarka, że 3-miesięczne Bausch&Lomb są przestarzałe, przepuszczają mało telenu i właściwie powinno się nosić je 8 godzin dziennie.

Gość uleńńka
Własnie chciałbym jakies opinie na temat ych 3 miesiecznych soczewek Bausha ja nosze 1 miesięczne a chciałabym sie przerzucic na 3 miesięczne. Warto???

Gość ile one kosztuja

ja mam 1 miesięczne ale z jonsona:) a płacę okolo 40 zł

Gość a niewiecie czy jak ktos ma
cylindry szkla to tez moze nosic soczewki

Im krótszy czas używalności soczewek tym lepsze nawilżenie soczewki, lepszy komfort i mniej czasu na \"zabrudzenie\". Najlepsze są soczewki jednodniowe, bo zakłada się je rano i wyrzuca na koniec dnia :) Ale uważam że są za drogie, bo 30 par o jednakowej mocy kosztuje z 60 zł wzwyż, a jak się ma rózne wady w obu oczach to trzeba dwa opakowania kupić. Od soczewek B&L są lepsze soczewki Jonsona. Soczewki mogą nosić osoby z duża wadą wzroku :) chyba nawet są wszystkie moce dostepne

Hej! Ja noszę 3 msc.B&L i jestem zadowolona. Czasem zdarza mi się je nosić j niż 3 miechy i nic się nie dzieje. Natomiast płynu do soczewek B&L nie używam, bo dla mnie jest do bani. Uzywam innego,tanszego,oczywiście z atestami. Wydaje mi się że lepiej wplywa na soczewki. Ale to moja opinia! pozdrawiam,

do B&L zraziłam się po tej akcji co płyny miały jakies bakterie i powodowały zakażenia oczu :o zresztą przetestowałam pare innych płynów do oczu i płyn Solo Care Aqua dobrej firmy Ciba Vision jest naprawdę dobry bo nawilża soczewki. A co do noszenia soczewek dłużej niż to ustalone, to też ściema :) bo ja nosze soczewki miesięczne a nosze je ze 2-3 miesiące i nic z oczami się nie dzieje:)

g-girl Masz rację! Ja kiedyś nosiłam 3 miesi. przez pół roku, ibyło wszystko oki.Oczywiście przy płynie B&L było to niemożliwe, ja uzywam Eyes See,360 ml za 30 zł. Płyn oki, mam już 6 opakowanie.