Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annakarenina

młode mamy rocznik 1988- są jakieś na forum?

Polecane posty

adddaa ja ciaze przeszlam oki bez zadnych dolegliwosci.to byla upragniona ciaza staralam sie rok moze dlatego tak dobrze bylo

Gość majeczka88
adddaaa-ja ciążę jedną i drugą znosiłam rewelacyjnie.Bez żadnych dolegliwości:)

Gość majeczka88
ANITKA WAWA-Na początku byłam strasznie przemęczona ale teraz obie małe w nocy śpią i nie czuję wcale przemęczona:)

Gość majeczka88
Dobra ja znikam robić kolacyjkę mężowi bo zaraz będzie z pracy:) Dobranoc wszystkim:)

Hejka kobitki. Dołącze do Was. Ja również jestem z rocznika 88. Jestem w 18 tc, to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 11 lipca i już się nie mogę doczekać. Moja ciąża również była planowana, a inne głupie krytykujace nasze posty kretynki mogą wierzyć lub nie, najważniejsze że ja wiem i moi bliscy. Uważam że w byciu młodą mamą nie ma nic złego, ważne by czuć się gotową. Ja bardzo chcę tego dzidziusia podobnie jak mój mąż. Czekamy na jego przyjście z niecierpliwością.

Gość mamahani
czesc ja tez jestem z rocznika 88. w styczniu 2008 urodzilam coreczke i chocoaz nie byla planowana i ciaza byla dla nas szokiem, a dla naszych rodzicow jeszcze wiekszym to teraz jest na prawde super. zaczelam studia rodzice nam pomagaja, maz pracuje i jakos zycie sie toczy:) ogolnie jest lepiej niz myslalam ze bezie