Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistrzunio

co samotnik ma robić w weekend?

Polecane posty

co osoba samotna moze porobić sama w weekend żeby kogoś poznać, jakoś sie rozerwać? nie jestem bardzo śmiała czy odważna ale pragnę się zmienić.. liczę na rady :*

Gość Alfons Del Toro
Zabierz sie za samorozwoj, zaczniesz zarabiac 20 000 na miesiac, a tak jestes samotna i w dodatku biedna :(

Gość slimacek
a gdzie jets napisane że biedna?

Gość Alfons Del Toro
Jakby byla bogata to by juz miala faceta. Poza tym gdyby byla bogata to by sie nie nudzila, bo zajeta bylaby praca, albo wydawaniem pieniedzy.

Gość slimacek
to Twoim zdaniem jak bogata to od razu ma faceta? ;/ a ile można wydawać pieniądze i coś kupowac? chyba to się nudne kiedyś zrobi...

Zacznijmy od tego, że pieniądze nie wpływają w duużym stopniu na to co robimy. Też mi radosc iść samemu do kina, latać po sklepach czy jeździć rowerem... Oczywiście samotna osoba może robić wyżej wymienione rzeczy w weekend, ale nie wiem czy to coś zmieni... a już o samotnych osobach w czasie wakacji niewspomnę... pozostaje szybko iść do pracy żeby nie zgłupieć. Znam takie osoby, które, z racji samotności, poszły na drugi kierunek studiów żeby mieć co robić... no cóż... czasem trzeba się jakoś ratować żeby nie ześwirować. Każdy sposób dobry.

Gość slimacek
też jestem samotna i co? jak kogoś poznac nowego? mam faceta ale on dużo pracuje i co ja mam wtedy robić? koleżanki nie mają czasu żeby się ciagle spotykać bo mają swoich mężów, znajomych itd..lipka...

Gość a ja aj a
ciesz sie slimaczek ze w ogóle masz faceta 😭

Gość slimacek
więcej go nie ma niż jest...

Gość 25 latka
można siedzieć na kafe,też jakaś rozrywka

Gość 4398477483
ja przez 7 lat mialam faceta i bylam samotna w zwiazku...teraz jestem sama i odzylam ,zobaczylam czym moze byc realizowanie swoich pasji,marzen,wyjscie do ludzi...samotnosc tez jest potrzebna,by wglebic sie w siebie,w swe mysli...ja w wekendy chodze w gory,spotykam sie ze znajomymi,z ktorymi odnowilam kontakt,poznaje ludzi na kursie angielskiego,czytam,jest wiele mozliwosci...wystarczy chciec..a jak z czlowieka bije radosc to milosc sama go znajdzie:)

Gość karolina778
Tutaj jest świetny portal http://wydarzenia.kiwiportal.pl/lodzkie . Znajduje się tam wyszukiwarka, dzięki której można znaleźć wiele ciekawych wydarzeń z okolicy. Każdego dnia coś się dzieje, ale trzeba umieć szukać. KiwiPortal pozwala zaoszczędzić sporo czasu...i pieniędzy, bo wiele wydarzeń jest darmowych.