Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniula1988

Kochałam się z sąsiadem... bylo cudownie. Dziewczyny mialyscie tak??

Polecane posty

Gość kiniula1988

Kilka dni temu chodziłam sobie po ogrodku az nagle zawolal mnie sasiad. Ja mam 19lat, on ponad 40 ale jest bardzo przystojny. Ma zone, dzieci na studiach. Zaprosil mnie do domu, zrobil kawe... rozmawialismy az w koncu cos drgnelo i zaczelismy sie calowac... zabral mnie do swojej sypialni... kochalismy sie ponad dwie godziny... to byl najlepszy sex w moim zyciu..., on byl cudowny robil to z duzym doswiadczeniem... Byl oral, anal.... wszystko. Co gorsze nie mam teraz zadnych wyrzutow sumienia... przeciez jego corka jest moja kolezanka... on ma zone, a ja chce sie z nim kochac jeszcze wiecej.... a ona jak narazie sie do mnie nie odzywa - moze sie wstydzi ale ja go pragne... :( Dziewczyny - mialyscie takie podobne przezycia?? A moze z wujkiem albo kims?? ;)

Gość taktaktaktak
Czy to był ten co ci otruł kota ?

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
marna prowokacja:P

Gość misiabuzka
miłam tak samo jak ty kochałam sie z chłopakiewm ktory ma zone i to moja kolezanka

Gość dajcie już spokój..
fajny sen miałas..

Gość misiabuzka
ale lepsze byo by to jka znalazłą bys sobie młodszego w twoim wieku

Gość dominujaca
nie mialam takich przezyc -bo jestem normalna,nigdy nie poszla bym do lozka z kolezanki ojcem-po co?zeby zafundowac mu darmowa dziwke,lub podbudowac jego @ja@ze stac mnie na 19 latke?dziewczyno zakoncz to im predzej -zebys niedlugo nie rozwinela watku ze twoja mama i kolezanka +jego zona dowidzieli sie co robisz bo sie zapadniesz pod ziemie...Poza tym krzywdzisz jego rodzine -Ty jestes w takim wieku ze sobie znajdziesz chlopaka w krotce a on niestety moze jedynie rozwalic malzenstwo i skrzywdzisz kolejke ludzi!!!! zainteresowal mnie ten watek bo ja mam 30 lat a moj maz tez wyrwal 19 latke i wiesz co mialam w dupie co robil zostawilam go i tak,ale panienka po czasie miala ksywe cichodajka dla niego -tego chcesz?przeciez nie jestes dla niego dziewczyna z marzen -bo facet w tym wieku chce jeszcze dobrze sie pogrzac a ty jestes dobrym objektem!!!powodzenia

Gość piękne masz sny dziecko.......
daj spokój przeciez to ściema !!!!!!!!!

Gość 543210
Jasne, że ściema. Dziewucha ma jakieś tęsknoty, potrzeby to choć na forum pomarzy. hehehehehe.

Gość 4398477483
jasne...i myslisz ze ktos jest tak glupi by wierzyc w te bajke????:P