Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta mi nie potrzebna

kobieta mi nie potrzebna

Polecane posty

Jestem 30parolatkiem. Skończyłem studia, mam dobrą i pewną pracę, mieszkanko, autko i troszkę "gadżetów". Stać mnie na zwiedzanie każdego roku jakiegoś fajnego miejsca w Europie. Kilka lat tkwiłem w związku nieformalnym i po kilku latch czułem się jakbym miał pętlę na szyi, najlepiej czułem się w pracy a nie w domu. Tęskniłem za możliwością pobycia w samotności, robienia tego co mi pasuje, wydawania kasy na to co chcę i kiedy chcę, etc. Miałem dość pytań o koleżanki z pracy, znajomych z którymi rozmawiam via internet. Teraz mogę oddawać się własnemu hobby (fotografia), nie muszę słuchać wykładu o marnowaniu kasy np. na obiektyw (który kosztuje więcej niż średnia krajowa, ale na który mnie stać). Jest mi teraz dobrze i w najbliższym czasie nie zamierzam się z nikim wiązać.

Gość agaaa_
Teraz Ci dobrze, ale za kilka lat poczujesz pustke i brak bliskości kobiety i bedziesz załował. Oczywiscie nic na siłe, ale jak poznasz tę jedyną to myslenie Ci sie zmieni.

Trafiłeś na nieodpowiednią kobietę i zraziłeś się do wszystkich. Spróbuj z inną. Będzie lepiej. Promise :) PS. Jestem wolna :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
poznajmy sie, tez jestem niezalezna i nie lubie nadzoru:) i lubie jak kazde ma swoje wlasne sprawy:) gotowac tez nie bede:D i tez kocham podroze i fotografie_choc w sumie bede wyjezdzac z kolezankami

Gość ksiądz_Rydzyk_I
Ważne byś żył w zgodzie ze swoim sumnieniem !

Gość gosiennnka
kto wie,może kiedyś zmienisz zdanie.jak ci samotność zacznie doskwierać na stare lata.

Gość kitty kat
Stańczyk, a ile wzrostu ma M? Wyższa od Ciebie? ;-)

Gość kitty kat
To chyba zadowolony jesteś, nie? :-)

Gość do stanczyka
za dziesieciolatki sie zboczencu bierzesz:) aczkolwiek one teraz tez wysokie

Gość kup sobie
gumową lake z sex shopu - bezkonfliktowa jest , nic nie mówi ale jak trzeba to wysłucha nawet 2godzinny monolog ,nie jest zazdrosna , nie robi wymówek,nie wyciaga pieniedzy na zakupy, zawsze chętna na seks - idealna kobieta dla takich jak ty

Gość ta a a
no tak a autor zaginął...oddaje się pasji, tylko po co pisze, że nie potrzebuje....? jakąś autoreklamą mi tu pachnie:)

Gość ta a a
stańczyk, wszyscy Ci tego życzą, bo ile można tak marudzić...:)

Gość biedronaaaaaaaaaa
czy jak zaloze tak wiele tematów jak stanczyk(powodzenia i gratuluje) to tez bede szczesliwa?

Gość proszę wytłumaczcie mi
mnie też tu autoreklamą pachnie... ze taki bogaty, niezależny i pasją hhehehe już się pare chętnych znalazło na niego...poleciały na obiektyw, mieszkanie i gadżety pasja, zabawki nie nie dadzą Ci kobiecego ciepła, miłego słowa, udanego seksu:( ps. ja też jestem chętna, polaciałam na ten obiektyw, jestem żałosna, ale jakby co to daj znać:D haha:P

Gość .........M......
być może...😍

Gość 4398477483
i bardzo dobrze zrobiles,ja jestem kobieta w podobnym wieku po 7 letnim zwiazku,gdzie czulam sie jak ptak w zlotej klatce...wyfrunelam i wreszcie czuje ze naprawde zyje i jakie zycie jest piekne!!!!!

Gość biedronaaaaaaaaaa
a juz mialam zalozyc serie topikow z nickiem jeczaca biedrona :D no coz to najwyzej nie bede szczesliwa (zycie nie ma sensu)

a mnie nie interesuje gadzeciaż,pewnie tak samo si nudzi swymi gadżetami jak i kobietami :)

Gość 4398477483
dodam,ze mialam wszystko,kochajacego faceta,pracowitego,wyksztalconego i przystojnego,tylko,ze on byl bardzo zazdrosny,nie moglam nic sama zrobic,isc czy zwyczajnie dluzej pobyc w pracy...i choc wszyscy mi zazdroscili,ja nie czulam sie z nim szczesliwa....teraz czuje ze zyje,bo pieniadzeszczescia nie daja...wreszcie moge realizowac swe pasje i marzenia...

Gość ta a a
właśnie, coś mi tu nie gra....hmmm.....czyżby pochłonęła go pasja? podział się gdzieś....

Gość english translator
Jebal to chudy Mojzesz, facet kompletnie zbzikowal.Od walenia konia na rozum mu padlo.

Gość mam 28 lat i nigdy nie miałam
chłopaka

Gość mieć będziesz jeszcze

Gość marccus
ja sobie pomysle ze znowu mialbym byc z jakas zdradliwa wyrachowana i wyrafinowana dziwka kilka lat, to mi sie juz odechciewa zwiazku :( :o

ręka mnie nigdy nie zdradzi

Gość koc
dość ostro , ale z Tego wszystkiego co napisałeś lubie w tobie nieograniczoną fantazje pt" Jakie życie mógłbym mieć " hahahahah