Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziajka

MASEłKO KAKAOWE ZIAJA

Polecane posty

Gość ziajka

Mam ważne pytanie odnosnie kremu masło kakaowe ziaja- kupiłam dzis tę nową wersję w brązowym słoiczku - ale niestety zmienili zapach teraz jest taki kokosowy bardzo mocny - czy produkują jeszcze starą wersję ? Czy ktoś widział może te kremiki w niezmienionej szacie graficznej?? Bardzo proszę o odpowiedź - ten kremik jest wspaniały ale zapach obecny ma okropny Może ktoś wie gdzie go kupić w Łodzi? Szukałam dziś w Rossmannie ale nie było :/

Gość jakas taaaam.....
o zapachu kokosowym???? ja mam tez taki krem, ale o zapachu czekoladowym......mmm tego starego kremu juz nie ma

Gość kukielka
ja mam ten krem w brazowym sliczku w nowej szacie i ma zapach czekoladowy tak jak cala seria. wiec mzoe cie oszukali i ci wcisneli jakis przeterminowany :D

Gość ziajka
Hmm ono ma taki zapach bliżej nieokreślony ale najbardziej zbliżony do kokosowego - wcześniej pachnialo taką czekoladą, kakałkiem....mniam. A teraz czuć coś jak toffi - ale takie nachalne i ten kokos...krem jest super ale ten zapach jest straszny. Wiem że gdzieś są jeszcze te stare kremiki bo niedawno kupowałam.

Gość kukielka
to ja sie chyba nie znam bo moj pachnie czekolada a nie tofii ani tymbardziej kokosem :o

Gość ziajka
kremik jest ważny - chodzi o to ze wczesniej pachniał takim...kakaem do picia...czekoladą a teraz ten zapach jest nieco inny - taki...bardziej słodki i własnie zalatuje kokosem.Wiem bo koleżanka też kupiła ten nowy krem i mówi że zmienili zapach ale jakoś nie wzięłam tego do siebie. Nie sądziłam że zmienili go tak bardzo.

Gość ziajka
jak się wwąchuję to fakt pachnie czekoladą ...ale w głębi czuć kokos. Zajrzałam na wizaż żeby poczytać o tym kremiku i fakt - zmienili zapach bo kobietki piszą...No a mnie on nie pasuje teraz :D i dlatego szukam starej wersji - może ktoś widział w aptece albo gdzieś. Dziękuje kobietki za pomoc ;)

bardzo lubie ten krem, ale wydaje mi się, że starsza wersja była dużo lepsza...... niestety