Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthjrkmrf

Czy faceci się szybciej zakochują...???Jakie są wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość rthjrkmrf

Ostatnio poznałam chłopaka, pierwszy raz się spotkalismy, poznalismy się przez znajomych.Od razu poczułam że chyba wpadłam mu w oko ( mam taką intuicję że zawsze to wyczuje) ale pomyslałam że pewnie mi się wydaje.Ale Dzień póxniej do mnie napisał i od tego czasu często pisze i w taki sposób że kazdy by stwierdził że ten chłopak bardzoo mnie polubił, proponuje spacer jest bardzo miły.Jestem zaskoczona bo widzielismy się tylko raz i nawet nie rozmawialismy zbyt duzo bo byliśmy ze znajomymi i myslałam że to my szybciej sie zakochujemy bo jestesmy bardziej wrażliwe itp. Jak to powiedziałam przyjaciółve to ona na to że faceci są szybciej się zakochują od nas

Gość jajajajaj24
wręcz przeciwnie a tak naprawde to zależy od człowieka nie można uogólniać

Gość 4398477483
ja tez u znajomych poznalam chlopaka,na drugi dzien wyslal mi smsa ,ze spodobalam mu sie i chcialby sie ze mna spotykac...tyle ze z mojej strony nie zaiskrzylo:( napisalam mu to po jakims czasie,a on nie zniechecil sie,trwa to juz 5 miesiecy,piszesmsy,puszcza sygnaly,dzwoni i twierdzi,ze zakochal sie od pierwszego wejrzenia....a ja juz mam go dosc:(