Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghjuiuyiu

co mi moze dolegac... POMOCY

Polecane posty

Gość hghjuiuyiu

w listoadzie rzucilam tab, od tamtej pory waga ciagle mi spada w dol ok 3 kg , wiem to ze to nie duzo ale dla mnie tak bo juz prezej mialam niedowage, okres wystepowach co 2 miechy teraz mija juz 3 miesciac i nic:( byalam u lekarza miesciac temu dal mi luteina na wywoalnie okresu ale i tak nic nie pomoglo...od niwedawna zle sie czuje , ciagle boli mnie brzuch i jest mi niedobrze, nie mam apetytu obajwy jak na ciaze ...jesyem senna i oslabiona , w tygodniu ide do lekarza nie wiem mzoe to tarczyca..albo cos innego juz sama nie wiem

Gość a jest mozliwe ze jestes
w ciazy? czy przed braniem srodkow na wywolanie miesaczki robilas test?

Gość addaM
no mam podobnie tabsy odstawilam i teraz juz bede czekac 2 mies na miesiaczke wkurwia mnie to bo im dalej tym okres coraz rzadziej :O bralam yasmin

Gość addaM
acha tabsy tak jak Ty odstawialam w listopadzie przebadaj hormony....mi wyszla mala niedoczynnosc i od tego mam zaczac sie leczyc, tak mi ginekolog rzekła a ja czekam na ten cholerny okres

Gość hghjuiuyiu
lekarz mnie badal i powiedzial ze na ciaze nie wyglada , termin usg mam na 28 maja dopiero, w pon zrobie jeszce test zeby byc pewna ze to nie ciaza...

Gość 6 lat bralam tabsy
odstawilam w lipcu zeszlego roku, do tej pory mam rozregulowane cykle, nie moge poradzic s obie z tradzikiem! a mam 30 na karku! ostatnio czekalam na okres 50 dni, zwykle cykle po odstawieniu trwaly 37-40 dni... i tez chudne... i tez bylam oslabiona, krecilo mi sie w glowie, moze to przypadek a moze wlasnie usuwasz wszystkie toksyny z organzimu, oczyszczasz sie.. jednak najlepiej isc do lekarza i zapytac, przebadac sie kompleksowo, na forum ciezko pomoc trzymaj sie