Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczmarek11111111

Ktos pomoze zinterpretowac sen???

Polecane posty

Gość kaczmarek11111111

Czesc wszystkim! Snilo mi sie, ze dotykalem swoich wlosow, byly niesamowicie bujne. Jezeli ktos wie co moze znaczyc ten sen prosze o odpowiedz. Bardzo dziekuje i pozdrawiam :)

Gość ...........oj............
chcesz mieć bujne włosy ale sam przed sobą się do tego nie przyznajesz;)

Włosy Długie - przed Tobą nauka, być może szkolenia dokształcające. Rozczochrane - komplikacje w sprawach uczuciowych. Kręcone - ktoś próbuje Cię wykorzystać lub oszukać. Warkocz - szczerość i oddanie partnera. Czesać - próbujesz uporządkować swoje życie i jesteś na dobrej drodze! Farbowane - dostosowujesz się do otoczenia, zatracając siebie. Ścinać - poznasz nowych, ciekawych i wpływowych ludzi.

Gość kaczmarek11111111
up

Nie wierz w te wszystkie senniki internetowe :/ Są pełne bzdur. Włosy w snach od zawsze symbolizowały ludzkie życie. Jeśli są to włosy bujne i piękne, możesz oczekiwać przyjemnej niespodzianki :) Ścinane/ścięte włosy oznaczają koniec kłopotów, brudne, matowe i wypadające - kłopoty.

Gość malineksasa
moze i mnie ktos pomoze.... Przysnilo mi sie ze probowalem polaczyc telewizor z kompem i sie udalo.. Mialem ogladac jakis film, czy cos. Gdyby ktos wiedzial co to oznacza to bardzo prosze. Dziekuje!

To co wiem to napisałam nie zawsze musi być źle nei zawsze musi być dobrze W kazdym badz razie mi sie sprawdzily sny z onetu i to w bardzo powazny sposob Troszeczke sie tym ineteruje a znowu niedlugo ide do wrozki u ktorej bylam w lutym :)Hm a czy wierzyc zawsze mozna sprobowac ja chcialam sprawdzic to wizyta u wrozki no i sprawdzilam :)