Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolory tęczy

bogaci są sexy

Polecane posty

Gość gimnazjalista nie może być
bogaty :)

Miłość :) :) :) :) :) A tak szczerze to mam ogromną NADZIEJĘ, że temat jest tylko prowokacją, nie odzwierciedleniem poważnego myślenia o drugim CZŁOWIEKU. Pozdrawiam

Gość widzisz co baby piszą
kasa misiu kasa :-O żałosne :(

Gość zrozpaczona28
zgadzam sie z owca

Gość angelika z wawy
jkaby moj nie mial kasy to bym z nim nie byla. mezczyzna to pan domu i musi zapewnic mi zycie na takim poziomie na jakim zasluguję i naszym przyszlym dzieciom wszystko na co beda mialy ochote.

Gość do angeliki
a ty bedziesz jak ta ponizona suczka uslugiwala mu i robila obiadki pod nosek, bo pan i wladca przynosi kase do domu - a dzieci 10 ci napierdzieli i bedziesz zadowolona do pracy kur__o domowa

Gość prawda_w_oczy
zrozpaczona28 - sam ten nick już o czymś świadczy. Czy na tyle zrozpaczona że kawaler może być przecietny, byleby tylko był ? ? :-)

Gość prawda_w_oczy
Gdy pieniądz jest bogiem .... :-) :-(

Gość English Translotor 3.1
bogaci sa sexy bo maja kasiorkie na Viagre. Dobry temat dawno tak sie nie usmialem, a tak poza nawiasem. Bogactwo to pojecie bardzo wzgledne.

Gość ania włocławek
dlatego im wiecej kasy tym lepiej :) zeby ograniczyc wzglednosc .

Gość buhahaha trzeba byc
mega frajerem zeby dac sie omamic jakiejs blacharze. ja nawet nieźle zarabiam nie narzekam i jestem sam i dobrze mi ztym :D🖐️

Witam. Kobietą, które pisza na tym forum nie chodziło o to,że lecą na kasę botych mężczyzn! Tylko wiadomo,że kobieta musi mieć jakieś wymagania od faceta!!!!!!!!!!!!! Faceci chcieliby najlepiej być brudni zarośnięci, śmierdzący, leżeć na kanapie i pić piwo a oczywiście być wielbionym przez kobiety. A nazwanie \"blacharą\" jest dla nich wygodne, bo to usprawiedliwia ich przed samym sobą, że są tacy beznadziejnie i nic im się nawet nie chce z tym zrobić. Wiadomo,że żaden facet nie zwróci uwagi na kobiete, która jest zaniedbana, bez makijażu, solarium, fryzjera, niewydepilowana. A facet....??----zarośnięci od stóp do głów, żadko dbają o siebie i jeszcze nie chce im się zarabiać kasy,aby zapewnić kobiecie normalne warunki...:/ żenada!

Gość ja mogę tylko rzec tak
: niektórzy faceci są sexy.

margarita - widać że masz głowę na karku . Co do stwierdzenia \" podnieca mnie kasa\" mam własną teorię . Wiadomo miło jest się spotykać z kimś kto zarobił w swoim życiu troszkę zer na kącie, ale nie można sugerować się tym że ten ktoś będzie na nas całe życie łożył ( akrylowe pazurki , zakupki , utrzymanie , czy przysłowiowe tampony ). Wydaje mi się że jeśli kobieta ma trochę uroku osobistego , połączonego z intelektem będzie wiedziała że będąc na utrzymaniu faceta i jego pieniędzy za daleko nie dojdzie . Każdy facet ma swój rozum i widząc ładnego pasożyta pozbawionego jakichkolwiek własnych ambicji , bez chęci własnego rozwoju i próby zarobienia własnych pieniędzy prędzej czy później wycofa się a na żonę i tak znajdzie sobie kobietę która zaimponuje mu nie tylko wyglądem ,ale i kobietę która będzie miała więcej do powiedzenia niż to gdzie chodzi do fryzjera czy kosmetyczki . A nie oszukujmy się wiadomo o co chodzi blacharą które \"podnieca kasa \"

Gość a mnie najbardziej wkurza..
to jak facet zarobi jakieś większe pieniądze krętactwem i zapomina skąd mu nogi wyrosły . Brrrrrrrrrrrr

nie wiedziałam ze wy dziewczyny tylko lecicie na kase... wazne czy sie go kocha a nie jakie ma pieniądze.. ja was nie rozumiem

bogaty to jestem ja, konto w banku zero zadnych dlugow, bogacze pokazuja ich w tv, lawirowanie miedzy pieerdlem a bankiem, po nowy kredyt, dziekuje bardzo wole spokojnie zasypiac i budzi sie rano po by myslec co tu robic aby nic nie robic i miec wszystko w duupie

Gość qdfewfdq
Ja rozumiem autorkę. W moim odbiorze bogaty mężczyzna to taki który jest zaradny życiowo. A to bardzo atrakcyjna cecha. Ale mnie niestety tacy mężczyźni onieśmielają i nie umiem ich sobą zainteresować, zresztą rzadko ich spotykam.

Hmmm,coś w tym jest,bo majętny facet może pokazac dziewczynie świat, który ta widzi tylko w filmie,a która z nas nie naczytała się bajek o kopciuchu itp?Ale prawdziwa miłość nie kieruje się finansami,także panowie uszy do góry ;)

Gość qdfewfdq
pewnie że się nie kieruje finansami ja uważam że pieniądze są najważniejsze w życiu bo dają możliwość cieszenia się życiem, poznawania go, a co do związku to jestem z mężczyzną który nie miał dosłownie grosza przy duszy, nic swojego gdy się poznawaliśmy, i taki stan potrwał jeszcze ponad rok, a jednak kochamy się ponad wszystko i temat pieniędzy nigdy nas nie poróżnił a środki do życia zapewniam sobie sama