ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 jaka jest cena tabletek antykoncepcyjnych RIGEVIDON.sluchajcie zawsze placilam ok 6-7zl za 1 opakowanie. a dzic kupujac 2 zaplacilam jak za 1 opakowanie.zastanawiam sie czy babka w aptece sie pomylila i mnie mniej skasowala czy moze te tabletki stanialy i kosztuja 3 zl jak dawniej STEDIRIL ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co zakładasz 2 takie same Napisano Maj 5, 2007 topiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 domysl sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 5, 2007 Równie dobrze tak samo może ktoś odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie: domyśl się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshhhhh Napisano Maj 5, 2007 ona 82---ale masz problem...i troche milsza tez bys mogła byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshhhhh Napisano Maj 5, 2007 ona 82---ale masz problem...i troche milsza tez bys mogła byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 JESTEM MILA.MOJA ODPOWIEDZ \"DOMYSL SIE\"JEST NA TYM SAMYM POZIOMIE CO PYTANIE TAMTEJ PANI(PANA) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boshhhhh Napisano Maj 5, 2007 no ale rzeczywiscie zakładanie dwóch takich samych topików jest bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 5, 2007 Droga Ona, to nie forum na zwracanie uwagi, ale Twoja odpowiedź nie tylko była nieprzyjemna ale również na innym poziomie.Po pierwsze netykieta nakazuje nie śmiecić, czyli na forum zakłądać jedno pytanie o tej amej treści - a nie więcej gdzie się da. Dwa - caps w necie oznacza krzyk.Apteki mają różne ceny - każda ma prawo do własnego narzutu - dlaczego nie spytasz o to w swojej aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 no dobrze uparciuchy zaraz Wam wytlumacze dlaczego zalozylam 2 topiki;) Najpierw zalozylam na ogolnym.a tam ktos mi napisal \"nie ten dział\" skopiowalam wiadomosc i wkleilam na ten.i tutaj zamiast konktetnej odpowiedzi zostaje zasypana pytaniami dlaczego wkleilam 2 topiki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 5, 2007 No to w jaki sposób koleżanka miała się domyślić? Tu jest cała masa osób, które uwielbiają zadawanć to samo pytanie kilka razy w różnych postach - licząc, że uzyska więcej odpowiedzi. Niektórym nie jest potrzebny nawet nowy post, wałkują to samo pytanie po 100 razy w 1 temacie.Co do cen - 3 zł to nie jest ogromna kwota i może być, owszem - różnicą w narzucie apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 nglka....dziekuje za konkretna odpowiedz.owszem moge zapytac w aptece to zaden problem.poprostu siedze teraz w domu i dopiero teraz zorientowalam sie ze tak malo zaplacilam.dlatego jak juz tu jestem przed kompem, pomyslalam ze Was zapytam.przypuszczam ze jutro tak serio nie bedzie mnie to obchodzilo po ile jest Rigevidon. Liczylam ze moze ktoras z Was kupuje RIGEVIDON i sie orientuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 wczesaniej byla tu wypowiedz ELEGACKIEGO PANA (jesli sledzisz ten watek to kieruje te slowa do Ciebie) nazwales mnie kurwą.moglbys wyjasnic dlaczego? zgarnales mnie z ulicy jak strerczalam na drodze zatrzymujac samochody obserwowana przez alfonsa? a moze spotkales mnie w burdelu ? bo jesli tak to musze Ci napisac ze to niebylam ja.pomyliles mnie z kims innym.Kurwa nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Maj 5, 2007 Ona nie reaguj na prowokacje. Nie karmi się trolla.Moderatorzy czuwają, to dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Maj 5, 2007 wiem nglka :) ja sie poprostu teraz nudze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach