Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuu

POMOCY PCHŁY!!!

Polecane posty

Gość ratunkuuu

co mi sie dzisiaj przytrafiło!! moj tata znalazl jeza jak byl z pieksiem na dworze..i pryzniosl go do domu.. zeby zdjecia popstrykac :o.. no i wsytzsko fajnie.. porobilismy zdjęcia...aleee.. okazalo sie ze pelno pcheł po nim lazi! natychmiast go wynielsismy.. ale za pozno..mama i ja mielismy w glowie po jednej pchle..ale i wiecej!! i na podlodze bylo kilka.. w dodatku pewnie przeszly na mojego kota i psaa.. te pchly są w moim pokoju! jak ja mam isc teraz spac?! caly czas mam wrazenie jakby po mnie chodzily.. ale to tylko mi sie zjdae..bo wysmarowalam sie pahcnacym balsamem wiec niepowinyy...aaaaaaaaaa... ale i tak sie boje!!! pomocy!!

Gość fantomas
hehehe dobre

Gość dezynfekcja
Przykro ale nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości musicie spryskac dom, pchły nie wejdą na Ciebie ale rozmnożą się w dywanie , psie, kocie i wszystkich szparach. Miałam taką cholerną inwazję. Kup np Frontlain dla psów ( drogi) ... lub szukaj czegoś tańszego.

Gość pchelka
a to peszek

Gość ale wstyd
przeciez wiadomo ze jeze maja mnóstwo pcheł....brrrr

Gość Wirginia
Zajebiscie....Wszy ,miałam,ale pcheł nigdy w zyciu!!!

Gość nieciekawiee
jeze przenoszą hiva... jestes niemądra.. grozi ci teraz groźna choroba;/...

Gość Majoreczkaaaaw
tez slyszałam ze mozna sie zarazic o jeza hivem,z tym nie ma zartow.. to dzikie zwierzęta i przenoszą mnóstwo paskudztw.. przez głupie pchełki ktroe są u ciebie w głowie mozesz za kilka miesięcy umierać w łozku..

Gość mmmmmmmmoooom
o maaaaatko

Gość człowiek cytat
Przede wszystkim postaraj się odpchlić zwierzaki - preparatem w kropelkach albo innymi specyfikami, potem czeka Cię naprawdę gruntowne i długotrwałe mycie, wyparzanie i pranie wszystkiego, co masz w pokoju - pchle jajeczka mogą przetrwać w szparach nawet kilka lat, więc postaraj się dokładnie umyć wszystkie zakamarki, takiej jak miejsca przy listwach (najlepiej gorącą wodą z deergentem), miejsca za łożkami itp. Pościel wyprać dokładnie i wyprasować, to samo ubrania i bieliznę. I tak kilka razy...powodzenia i cierpliwości:)