Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginastina

iść do lekarza, czy panikuję?

Polecane posty

Gość ginastina

mam taki problem. otóż, ostatnio miałam okres od 20 do 27 kwietnia, co było dość dziwne, że az 8 dni, zawsze mam max 5. potem były 4 dni przeerwy i dziś znów pojawił się okres !! nigdy nie miałam super regularnych okresów, ale takie zachwianie jest dość dziwne. czy może czasem tak się zdarza np ze względu na zmainy pogody, wyjazdy, stres? powinnam w te pędy lecieć do lekarza, czy raczej nie? poradźcie:)

tzn ze miałas okres, skoczył sie i po 4 dniach znow? wydaje mi sie masz jakies problemy z hormonami, idź do lekarza na pewno nie zaszkodzi.

Gość ginastina
właśnie, pewnie to sprawka hormonów. głupie to , ale zawsze boję się wizyty u ginekologa - za dużo przypadków raka dookoła. :(

własnie regularne odwiedzanie gina moze Cie przed rakiem skutecznie uchronic ;P pamietaj ze wszystko co groźne najlepiej wykryc wczesniej. no, ale własnie apropo tematu- moja mama miała podobnie- okres, ok 10 dni przerwy i okres... brala potem hormony i przeszło.

Gość ginastina
dzięki. wiem, muszę zwalczyć ten irracjonalny lęk przed wizytami u ginekologa- nie boje się samej wizyty, badania itp tylko że się okaże że mam raka. chore, nie? w tygodniu skoczę, bo ten nie kończący się okres jest dobijający....