Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kara1983..

kochanie a piepszenie

Polecane posty

Gość Kara1983..

Powiedzialam ostatnio mojemu facetowi, ze chce sie z nim piepszyc.Chcialam by bylo troche ostro i jakos inaczej niz zwykle wiec wlasnie takich slow uzylam.I co? On sie oburzyl! Powiedzial, ze piepszy sie dziwki a nie osoby ktore sie kocha.Troszke bylam zszokowana,bo mnie takie slowa czasem bardzo podniecaja.

ee tam to jakiegos laluska masz w lozku a nie kochanka :) trzeba sobie urozmaicac a nie ma nic piekniejszego niz wlasnie takie ostrzejsze zabawy z osoba ktora sie kocha. ile przeciez mozna kochac się po bozemu ? czasem trzeba uzyc takich słow piepr*yc czy zer*nąc by bylo ciekawiej :)

nie dziwie mu się-pisać nie umiesz to sie nie \"piepsz\", albo książek poczytaj

Gość Kara1983..
ogórek a ty umiesz pisac?! Wydaje mi sie, ze nie bardzo.

Gość Kara1983..
musztarda ty tak nie umiesz co? :D

Gość twój facet ma kompleks
dziwki i madonny - jest to niezdolność to przeżywania pełnej satysfakcji seksualnej z osobą którą się kocha. ciebie będzie kochał i szanował, a pieprzył będzie dziwki, bo.... cię szanuje i z dziwką zrobi to czego pragnie ale z tobą się wstydzi współczuję partnera.

Gość Kara1983..
Tak, masz rację, dla mnie ten facet to prawdziwa kara za grzechy. A w '83 odbyłam swój pierwszy stosunek seksualny, dlatego ta data pozostała mi w pamięci.