Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jean 21

nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość jean 21

od 2 lat jestem z chłpakiem. on po 7 miesiącach związku wyjechał do pracy do Holandii. na początku mówił ze pojedzie tylko ze dwa razy, następnie miał być góra rok, ciągle to przedłuża, ja juz wysiadam psychicznie nie mogę wytrzymać tej sytuacji, prosiłam go przd ostatnim wyjazdem zeby to rzucił w cholere, on jest nieugięty. ostatnio przez telefon powiedział mi żebym nie myślał ze on to dla mnie rzuci( tzn prace tam) nie wiem czy to dalej ciągnąć czy to ma sens, kocham go, on twierdzi że mnie tez kocha i robi to dla naszego dobra ale wątpie w to wszystko ostatnio

wiem ze to moze zabolec,ale rzuc go w cholere, skoro koles stawia wyzej kariere nad Ciebie to nie masz co sobie glowy zawracac nim :( jest tyle innych,fajnych chlopakow :)

Gość jean 21
coraz częśćiej o tym myślę, przecież nawt nie mogę na niego liczyć bo prawie nigdy go nie ma:(

Gość jean 21
nikt nie miał podobnej sytuacji??????????

ale w sumie czemu gosciu ma rzucac dobra prace ?! Dla dizewcyzny ?! Fajna dziewczyne mozna spotkac dosc czesto.Z fajna praca jest gorzej. Poza tym z milosci do dziewczyny wyzyc sie nie da. Macie bardzo dzecinne podejcie. Za duzo filmow milosnych...

Gość jean 21
typowo meskie podejscie oj facet współczuje twojej dziewczynie. zgadzałam sie na takie zycie przez prawie 1,5 roku a w polsce tez by znalazł prace

Gość a nie probowal
Ciebie "sciagnac" do siebie??

Zgadzam się z facetem takim se. Znalezienie pracy w Polsce za godne pieniądze nie jest łatwe. Powinnaś się cieszyć, że myśli o przyszłości z Tobą dojrzale. Przebywanie non stop z Tobą tego mu nie zapewni. Weź dziewczyno przejrzyj na oczka. Tobą kieruje chęć posiadania go na własność, nim chęć dostatniego życia. I nie ma się co oburzać na faceta, który wie, co jest dla Was najlepsze. Masz nieco dziecinne spojrzenie na życie, wybacz za szczerość.

Gość jean 21
nigdy mi tego nie proponował, a juest taka mozliwosc bo dziewczyna jego wspolnika jedzie tam na 3 miesiace w wakacje. ja nie dostałam takiej propozycji

Gość jean 21
zakłopotka ale ile można....dla niego kasa jest najwazniejsza najwyrazniej z mnie ma w d,,,ie

Nie sądzę, żeby miał Cię tam ;) Możliwe, że będzie tak, jeśli będziesz zmuszała go do innej drogi niż sobie wybrał. Dziewczyny wiele tracą, kiedy zagłaskują faceta na śmierć. Daj mu potęsknić, niech sam wybierze co dla niego dobre.

Gość Zastanawia mnie
jedynie to , ze on tobie powiedzial ..." żebym nie myślała ze on to dla mnie rzuci( tzn prace tam)" ... Widzisz w zyciu są rzeczy ważne i najważniejsze ... a co dla niego jest najważniejsze ? Poza tym jestescie niby 2 lata razem, a jak tak dobrze policzysz to wyjdzie, że jestescie razem jednak nie 2 lata ...

zgadzam się z facetem takim se i zakłopotką Choć dziwi mnie, że gość nie chciał Cię tam ściągnąć do siebie, skoro jest taka możliwość - sorki, ale czarno ten Wasz związek widzę...

no właśnie - taki kamyczek do ogródka \"zastanawia mnie\"

Gość jean 21
najgorsze jest to ze go Kocham i nie wiem już jak mam dalej z tym wszystkim postepować, bo skoro nie zatesknił przez te miesiace to raczej teraz nie zateskni

Gość jean 21
a jak widać już teraz nie liczy się ze mną to co bedzie później zawsze wszystko bedzie wazniejsze odemnie. najbardziej załuje ze kiedys gdy pytał sie czy ma jechac powiedział zeby robił jak uważa....

nie zatrzymasz nic na siłę - jeśli pisane Wam być razem - to będziecie razem - jeśli nie, to choćbyś oczy wypłakała, i tak niczego to nie zmieni. Moja rada - nie hoduj w sobie miłości - nie powtarzaj sobie, że tak strasznie go kochasz, że tylko ten i żaden inny - daj sobie kilka dni luzu na przemyślenie - oby przyniosły Ci ulgę i zmianę spojrzenia na pewne sprawy

Gość jean 21
ciągle o tym mysle, wydaje mi się ze oboje się pogubiliśmy chyba najlepiej bedzie sie pozegnac teraz

Gość jean 21
poza tym boje się ze jesli wróci do mnie to kiedys mi to wypomni niestety wszyscy faceci to s.......ny

Gość Przestań rozmyslac ...
tylko spójrz prawdzie w oczy i .......... zamień go na lepszy model

Gość jean 21
obawiam sie tylko żebym sobie nie pogorszyła, on w sumie jest super chłopak ale....no własnie ten minus nigdy go nie ma i nie wiadomo kiedy i czy bedzie

Gość Pogorszyła ...
???????????????? Nie przesadzaj. Super chłopak bo na odległość ? Nawet niech bedzie super tylko mu na tobie nie zalezy, zobaczysz i sama się przekonasz, jak trafisz na faceta, który bedzie ciebie kochał, przekonasz się co to jest miłość, facet zakochany dla ukochanej zrobi wszystko a nawet ........... więcej, powodzenia i zyczę szczęścia

Gość stonkaaa
jean 21 zacznij myslec o sobie i swoim zyciu, o swojej pracy i znajomych, rodzinie- chcesz miec takiego meza ktory gotow jest dla pracy poswiecac swoj zwiazek i jest mu z tym dobrze?

Gość stonkaaa
to nei super skoro go w ogole przy Tobie nie ma kiedy go potrzebujesz- Ty wcale go nie znasz