Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boze mój czemuuu

NIE MA SENSU JUŻ ME ŻYCIE..JESTEM NIKIM...

Polecane posty

Gość Boze mój czemuuu

juz po mnie..juz po mnie..a chcialam tyle osiągnąć..chcialam spelnić te wszystkie ambicje swoje chore bo ciagle czulam ze jestem nic nie warta ..chcialam sobie udowodnić ze potrafie ,,ze moge..ale ciągle ktoś podcinal mi skrzydła:(ja juz nigdy nie wzbije sie na wyzyny swoich mozliwosci..nigdy nie spelnie swoich marzeń..a tak lubiłam marzyc..tak cholernie lubiłam...teraz mi odebrali marzenia nawet..nie mam juz nic.

Gość bleee...bleeee...bleeeeee

Gość koc
po kolei o co chodzi ??????

Gość Boze mój czemuuu
chodzi o to ,ze mam 25 lat i nie pracuje jeszcze:( nie wierze w siebie poprostu i boje sie nawet pytac o prace bo z góry wiem ze jestem do niczego..tak mi zawsze wmawiano..w domu itd:(

Gość elbikbelbik
heh wiesz kazdy ma w zyciu takie chwile kiedy mysli ze "przegral zycie" ze nic nie ma sensu i pozostaje tylko sie polozyc do grobu i czekac na smierc :/ ale wierz mi ze Ci przejdzie, znowu zdarzy sie cos dobrego...i odzyskasz to co stracilas... ja tez stracilam...wlasciwie wszystko, powoli sie zbieram jakos do kupy :) staram sie...bo co mi pozostaje, wiem ze uzalanie sie nad soba NICZEGO nie zmieni dlatego ide ogladac na pocieszenie glupi i glupszy 2.... :P:P:P

Gość G555
Co to znaczy, ze odebrali Ci marzenia? Marzen nie da sie odebrac. I to jest wlasnie najpiekszniejsze.

Gość Boze mój czemuuu
łatwo mowić..ja mam 25lat i nie pracuje..to jest tragedia :(

Boze mój czemuuu------> zachowujesz sie jakbys miala nie 25, ale 125 lat!!:O Myslisz,ze wszyscy zaczynaja pracowac w wieku 20 lat? Nie piperz glupot,ze jestes nikim, tlyko zacznij rozgkladac sie za praca. Na poczatku zaczep sie gdziekolwiek a w miedzyczasie szukaj innej roboty, ktora bedzie Cie bardziej satysfakcjonowala

Gość koc
dobra wiem co cię boli . Rozumie w pełni twoje myślenie i stan ducha - na prawde . Kiedyś powiedziałam swojej BM . że podcieła mi skrzydła i powiem że moja wypowiedz zwaliła ja z nóg , czasami ludzie nie zdaja sobie sprawy , ze odbieraja nam marzenia , ale czy fo znaczy że nie warto marzyć . zapewniam warto .

Gość bleee...bleeee...bleeeeee

Gość po co marzyć
lepiej stawiać sobie realne cele w życiu i do nich dążyć marzenia to najczęściej niezbyt realne wyobrazenie rzeczywistości...