Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anorektyczka prawie

MAM 60 KILO WAGI A WYGLADAM JAK ANOTEKTYCZKA.JAK TO WYTŁUMACZYCIE?

Polecane posty

Gość dobrze chuda to chuda
żartujesz sobie?????????? TYLKO 67cm:O:O:O to ma być tylko???

hmm ja mam w talii 65-66 a w biodrach 98 :o no ale wzrost 176 to może robi różnice no i w łydce tylko 1cm więcej niż ty... i nigdy bym nie powiedziała że jestem chuda no może w cyckach :classic_cool: :D:D:D dlatego trochę się... dziwie, ale może jesteś wysportowana... :d

Gość mala głowa
= mały mózg i wszystko jasne :)

Gość hahahahahahahaha
Ja mam 170cm 52kg i moje wymiary to : biust:90 cm talia:67cm biodra:90 cm udo: 53 cm łydka: 35 cm biceps:27 cm dziwne,że ważysz prawie 10kg więcej niż ja :o

Gość prawie anorektyczka
smiejcie sie smiejcie..ja w biodrach mam tylko 92 cm a ty aż 98 wiec wiadomo ze jestes super laską bo masz biodra ekstra a nie chude ..

Gość prawie anorektyczka
a ty tez hahahhahaha jestes taka chudzinka?

Gość hahahahahahahaha
do mała głowa-->ja uważam,że jak ktoś pisze "mała głowa=mały mózg" to sam ma mały mózg :] nawet dzeici wiedzą,że wielkość mózgu nie ma wpływu na inteligencje :]

Gość prawie anorektyczka
po wymiarach widac ze straszna ale jak sie z tym czujesz? jestes tak samo chuda jak ja prawie:(

ja natomiast: 169cm/50kg biodra 89cm talia 61cm biust 85cm udo 49cm , na środku 42cm, nad kolanem 33cm łydka 33,5cm kostka 19cm biceps 22,5cm coś jeszcze da się zmierzyć?:P i kto tu jest chudy? a na pewno nie mam anorektycznego wyglądu:D

Gość hahahahahahahaha
no chuda jestem,ale za to jak będę ważyła tyle co Ty czyli 60kg to będę napewno nie chuda,a wręcz niezgrabna:D więc ja bym chciała przytyć jakieś 3 kg :) 55kg by mi wystarczyło zupełnie:) a nawet teraz mam super branie u facetów :p

Gość hahahahahahahaha
dobrze chuda to chuda - Ty to już w ogóle :o nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł mieć jeszcze mniejsze wymiary niż ja przy moim wzroście :o a jednak :o każdy wymiar masz mniejszy :o ehhhh a ludzie mówią Ci ,że jesteś chuda ??

Gość hahahahahahahaha
no i biceps 22,5cm :o czyli ręce jak patyki :o jakoś nie chce mi sie wierzyć,że nie uważasz siebie za chudą :o

hehe, przypomniało mi się, że można jeszcze podać wymiar: pod biustem 66-67cm i na kościach biodrowych 79cm więcej juz chyba nie da się zmierzyć:D

mówię szczerze - uważam się za szczupłą osobę i absolutnie nie za chudą:D

chociaż jeśli chodzi o ręce to fakt, są za chude

Gość prawie anorektyczka
ja mam w udzie tylko 52 cm i to jest najchudsze udo jakie moze być przy tym wzroscie chyba:(

przeciez napisałam Ci, że mam chudsze:D

Gość hahahahahahahaha
nie no autorko akurat sie mylisz :) ja bym sie nie prejmowała nogami:) udo 53 ja mam i zawsze słyszę,że mam zgrabne nogi :)

Gość hahahahahahahaha
a wiecie jak przytyc w rękach ? :P wiem ze głupie pytanie,ale chciałabym żeby moje były grubsze :D mój nadgarstek jest CHUDY :o

też mam chude nadgarstki i myślę, że w rękach to raczej nie ma możliwości by przytyć można ćwiczyć i wyrobić sobie mięśnie żeby na starość nie mieć trzęsącej galarety, ale jeśli ktos z natury jest drobny to nie przytyje w rękach ot tak

Gość prawie anorektyczka
hahaahahaha no to czym ty sie tak przejmujesz skoro nogi są oki?co uwazasz za chude u siebie szczególnie?

Gość hahahahahahahaha
a mnie to dziwi i czesto zwracam na to uwagę,że nawet chude alski mają takie dosyć ręcę i w bicepsie spoooro :o a najbardziej wkurzajace jak przebywa wokól ciebie duzo osób tęszzysz :o nie mowie grubych ale tezszych to zawsze bardziej sie widzi,że jest się chudym :o

Gość hahahahahahahaha
nogi moje lubię :D talie też ale wkurza mnie,że mimo,że nie wydaje mi sie tak chuda moja talia to czesto slysze jaka Ty chyba w pasie :o a to najczesciej od kolezanek co mają łapy chyba ok 40 cm w bicepskie i biodra 100cm i w ogole sa niższe wiec im latwiej zlapac kg :o

\"biceps- tylko 27cm\" Hehehe, tylko?? Mój napięty biceps ma 24 cm. A dużo ćwiczę z ciężarkami. Ale cóż, taka budowa :)

Gość a ja mam 168 cm
wzrostu i takie same wymiary..no moze bicepik 25,a waze 57kg....nie moge powiedziec ze czuje sie super "anorektycznie"..jestem taka w sam raz.

Gość informatyka i ekonometria
uppp

Gość no bo to nie są wymiary
anorektyczki tylko normalnej dziewczyny

Gość miesnie
miesnie sa duzo ciezsze niz tluszcz, wiec osoba umiesniona moze wazyc calkiem sporo, a byc chudzielcem. Z drugiej strony tluscioch moze wazyc malo, bo tluszcz jest bardzo lekki. Mam kolezanke o 5 kg lzejsza ode mnie, ale ja jestem chuda, a ona jest bardzo spasiona, ma wszedzie faldy tluszczu. Ja cwicze, a ona zajada mcdonaldy.

Gość klarysaa
hahaa

Gość oj jak ja lubię takie topiki
:D no która jeszcze? ktora waży 100 kilo, a wygląda jak anorektyczka?:D:D:D:D:D:D:D:D