Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjg

Wasz najlepszy drink

Polecane posty

Gość hjg

sorki,ze zasmiecam.wiem,wiem-nie ten dzial. ale za pare godzin przychodza do mnie goscie(przewaga kobiet:)),chcialabym zrobic jakies fajne drinki i...nie wiem po co mam isc do sklepu,w co sie zaopatrzyc. pomozcie bo czas nagli a ja o drinkach to wiem tyle co nic:)

Gość valentina24
ja uwielbiam whisky z colą

Gość co mozna
cosmpolitan :) pychotkA

Gość co mozna
cosmopolitan :)

wódeczka cranberry ( jaką lubisz:) + sok pomaranczowy super albo wściekle psy tez pycha tez fajna jakas wódeczka cytrynowa i sok bananowy

Gość hjg
chwila...bo szukam tego cosmo,z czego to:)

Gość co mozna
COSMOPOLITAN Składniki: 60 ml wódki 30 ml cointreau 30 ml soku żurawinowego sok z połowy limonki pół łyżeczki drobnego cukru Szkło: kieliszek do martini (koktajlowy) Przepis: Wypełnij 3/4 shakera lodem, dodaj wszystkie składniki i dokładnie wymieszaj. Podawaj w schłodzonych kieliszkach do martini.

Gość BLAAAAAAAA
Kto pije wiskey z cola to wsiór,nie znajacy sie na tym co dobre.Cola zabija smak wiskey,pije sie go tylko z woda lub wrzuca kostki loduale nie z COLA!!wies tanczy i spiewa:D

Gość conis
Ja mam wiele ulubionych, wszystko zalezy od pory roku i nastroju :) Czasami lubię napić się mlecznego jak white russian, czasem orzeźwiającego jak mohito. A czasem po prostu kolorowego jak bahama mama :)

Gość gość
na mnie najlepiej działa cydr lubelski podgrzany z imbirem :)

Gość gość
Świetnie wypadają połączenia z wódką ziołową, a przynajmniej ja takie lubię. O ile tylko produkty będą naprawdę wysokiej jakości, to ten docelowy efekt powinien być genialny. 40 ml Herbal Gutt Vodka 5 ml syropu cukrowego plaster świeżego imbiru ginger beer do uzupełnienia zmieszać, dodać kostki lodu