Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie nic

nie chce mi sie nic

Polecane posty

Gość nie chce mi sie nic

nie chce mi sie nic

Gość beznadziejna osoba..
a mi sie własnie cos chce ale nie do konca wiem co :o

znaczy sie, nosi Cie ,tak? za duzo kawy moze..na mnie przynajmniej tak dziala, teraz mam mature i przeciez pije ja hektolitrami i mimo, ze nie chce mi sie spac, to uczyc tez nie, ale nosi mnie z nerwow..

kawy nie pijam na razie tak nosi mnie bo chce zeby zaczeło sie cos dziac okropne nudy w tym moim zyciu i z checia bym cos zrobiła matura:o wspólczucia a z czego zdajesz jesli wolno spytac? ja bede zdawac dopieroza dwa lata

no własie nic się nie dzieje ani pozytywnego anio negatywnego :O najpawdopodobniej bede zdawać podobnie polski( zkoniecznośći) niemiecki biole i chemie pochwal się potem jak ci poszlo a ja potrzymam kciuki :)

ok:) ej, mozna sie cos zapytac, jak dlugo juz jestes na forum, bo ja wlasciwie od bardzo niedawna i mam wrazenie, ze mnie nie lubia..:/ nie wiem, a poza tym, to czemu niektorzy sa na pomaranczowo, jak Ty, a ja jestem na czarno, znaczy sie ten nick oja caly:P

na kaffe ludzie przewaznie sie nie lubia i nie nalezy sie tym przejmowacw tym cały urok kaffe mozna sie "pozrec" i kazdemu na dobre to wychodzi:) ja jestem tu od ok 4 miesiecy pod tym nickiem około miesiaca na pomaranczowo sa nicki nie zarejstrowane(nie trzeba za kazdym razem wpisywac hasła) ale isteniej ryzyko ze ktos sie podszyje na czarno sa nicki zarejstrowane zreszta o tym sama wiesz nikt bez znajomosci twojego hasła nie bedzie mógł go uzyc psa nie mam - mam kota na faceta nie zasługuje zaden mnie nie bedzie chciał ( nie pocieszaj mnie juz sie z tym pogodziłam) a dobra kumpela hmm nie wiem ja ogólnie nie ufam ludziom czesto mnie wkurzaja