Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludwiczek46784

Skutki uboczne w masturbacji u mężczyzn

Polecane posty

Gość ludwiczek46784

Czy masturbacja codzienna lub 2 dniowa to zależy ile razy się masturbujecie,czy mogą być jakieś środki uboczne w masturbacji u mężczyzn ?

Gość hanz globke vel hans
rosna wlosy miedzy palcami.

Zaśmiecasz tylko sobie twardy dysk jpegami ;)

Gość Są skutki uboczne
nie może po pewnym czase uprawiać normalnego seksu z kobietą. Poprostu nie czuje takiej przyjemności jak podczas onanizmu.

Gość ludwiczek46784
ale przeciez wtedy moge w kakalca i bede mial przyjemnosc bo kakao jest ciasniejsze :)

Są skutki uboczne---> Nie mniej możesz dłużej zadowalać partnerke a one przecież nie lubią takich 5 minutowych myków. Dla kobiet w stanie podniecenia i 20 min to mało :D

Gość fuj
stic, to teoria, bo jak koleś zazwyczaj bawi się sam to mu potem przy stosunku opada bo za słabe bodźce ma....wiec raczej długo tego robić nie będzie....no chyba że co minutę będzie go trzeba orlanie reanimować, ale wtedy to raczej kiepska zabawa dla partnerki

Gość fuj
nie od parady więc się mówi że Ci co bawią sie sami to stoolejarze ;-)

A to już zależy też od partnerki - jeśli potrafi utrzymać podniecenie to \"autoerotyka\" nie może być pierwiastkiem szkodliwym. Zresztą doświadczonemu facetowi nie może stać na widok nagiego ciała i ewentulnej przyjemności wilgoci i tarcia przez 20 minut non stop tak jak doświadczonej kobiecie nie wystarczy polizać sutka aby była wilgotna ...

Gość gość
Byłam pierwsza dla mojego faceta. Wiem, że dużo się wcześniej masturbował. Przez cztery pierwsze stosunki w ogóle nie doszedł. Kochaliśmy się godzine, półtorej aż mu w końcu opadł. Skakałam jak małpa w zoo, próbowałam wszystkiego. Nie dało się! Dopiero za piątym razem było ok :)