Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja

Po co ludzie studiują medycyną???Po to żebyście ich mieli w dupie???

Polecane posty

Gość ja ja

Gość co to jest medycyną
???

...dla kopert? :P

a kto daje im te koperty??? nie pacjenci przypadkiem???

...po prostu jestem ciekaw ilu ludzi robi to z powolania... :) ja rozumiem ze za cos trzeba zyc, ale trzeba miec troche serca, nie kazdy urodzil sie milionerem. :)

Szaleniec, a czego oni są tak pożądni, czyżby kopert? :P

jak dajecie to czemu narzekacie że biorą??? chyba po to dajecie też muszą z czegoś żyć

Gość w kwiestii sprawiedliwości
Oni mają w dupie mnie,ja ich.Proste.

...ja nie daje! Porządni lekarze tez są, nikt nie mowi ze nie. :)

Gość a ja mam powolanie
i wlasnie zamierzam skladac papiery na medycyne :) lepiej trzymajcie kciuki to bedzie mial kto Was lecyzc bey kopert :)

...brawa dla tej Pani! :)

Ja studiuję medycynę z powołania. Dziadkowie i rodzice są lekarzami, od dziecka marzyłam, by mieć ten sam zawód. Póki jestem na dobrej drodze. :-)

Gość a ja mam powolanie
oh :) jak te brawa to dla mnie to dzieki wielkie :p

...no dla Ciebie i wszystkich z powolaniem!

Gość pasza
szalona krowa, czyli etat juz masz, co?

Gość a ja mam powolanie
zamierzam byc chirurgiem :) to wiesz jakby co to u mnie bez kolejki mozesz wchodzic :P

niektórzy mają powołanie do zawodu lekarza, a niektórzy mają powołanie do kopert :P Ot, taka już nasza polska rzeczywistość

Gość sa zawody niewatpliwie
potrzebne, choc jak dla mnie obrzydliwe ( lekarz, pielegniarka, grabarz, ktos kto ubiera zwloki.smieciarz, kanalarz, ) ja ich nie mam w dupie, tylko jestem szczesliwa,ze ktos to robi a nie ja nie, wole dac w lape byle nie miec z tym nic wspolnego, w kazdym razie za zadne pieniadze nie chcialabym pracowac w takim zawodzie. Mam w rodzinie lekarzy i juz na sam zapach, ktory czasem przycigna na ubraniu za szpitala dostaje dreszczy. Smierc. choroby, nieszczescie - okropne miec to na codzień. Albo bym zwariowala, albo wpadla w znieczuklicę.

Gość Karolina cgft
"... Po co ludzie studiują medycyną???Po to żebyście ich mieli w dupie??? ..." Jak to, nie wiesz PO CO ... !!!?? Po to - aby wyjechać z Polski ! Chyba nie sądzisz, ze młodzi lekarze i ci, którzy aktualne studiują mają zamiar pracować w tak zacofanym państewku - gdzie żądzą redaktorki z gazet i mediów, gdzie lekarz, nawet jeśli jest "czysty i nie bierze" - i tak zostanie zmieszany z błotem .... Uczyć się tyle czasu i zarabiać grosze (oczywiście, nie mówię o właścicielach prywatnych praktyk!) Natomiast zza granicą BARDZO cenią polskich lekarzy ... Tu masz odpowiedź - po to studiują, aby wyjechać - bo chyba nie sądzisz, że mają zamiar zostać doktorami Judymami ! Za 10, 20 lat nie w Polsce nie będą leczyć Polscy lekarze, lecz ukraińcy i inni ze wschodu ... Starej daty Polscy lekarze poumierają , a nowi wyjadą z beznaziei (bo po kiego h.... pracować, jeśli na każdym kroku mochery (stare i młode) piszą skargi na bogu-ducha winnego lekarza - "Polaczkom" zawsze będzie źle - za grosz nie znają się na medycynie , ale skargi potrafią pisać niczym wybitni pisarze ... oskarżając prawowitych i uczciwych ludzi - ot dla samej "zasady " Pfffff Lekarz to dobry fach - dla ludzi z pasją i powołaniem - JEDNAK NIE W POLSCE!!!!!! TUTAJ nawet uczciwy lekarz dostanie w pysk .................... Wyjeżdżamy tam gdzie nas chcą i gdzie uczciwie zarabiamy normalne pieniądze, a w polsce się kształcimy .... polaczki nas nie chcą - no I BARDZO DOBRZE życzę zdrówka :D

Gość aeraert
Karolina cgft ------> studiujesz medycynę???