Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana.......

POLEĆCIE MI COŚ, PROSZĘ

Polecane posty

Witajcie! Mam do Was prośbę. Założyłam niedawno działalność gospodarczą, a jestem kompletnie zielona, jeśli chodzi o księgowość, podatki, prowadzenie księgi przychodów i rozchodów, itp. Chciałabym to w miarę szybko opanować, żeby móc prawidłowo się rozliczać. Do tej pory dawałam sobie radę, bo nie miałam dochodów, ale w końcu szczęście mi dopisało :) Moje pytanie - co mi polecacie, żeby się tego nauczyć? Jakiś podręcznik, kurs, strona internetowa? Tego jest mnóstwo, zależy mi na czymś, co ktoś z Was już wypróbował i wie, że jest dobre i łatwe dla początkujących...

up ? :D

Gość najlepiej kurs

dziękuję... też mi się tak wydaje, że kurs, ale jaki? znacie coś godnego polecenia?

Gość kefii
w twojej sytuacji mogę polecić czy zasugerować - najmij do tego biuro rachunkowe ale takie które nie zedrze z ciebie kasy a będzie dobrze robilo swoje zadania. Mogę polecić o ile jesteś z warszawy biuro ckd hetman. A jak z innego miasta to popytaj wśród znajomych. Na początek ktoś będzie ci to robil a w tym czasie sie nauczysz o co w tym chodzi:-).