Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 6, 2007 :O mogę tym skleić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .fisiowna Napisano Maj 6, 2007 Lusi no oczywiście, że nie mozesz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Maj 6, 2007 Jeju Luśka Ty to masz pomysły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
superpromocja 0 Napisano Maj 6, 2007 jak to \"w polowie pękniety\"? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 6, 2007 no to czym??? odpadnie mi w połowie palca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Maj 6, 2007 nie odpadnie ,spokojnie :) Kup klej do paznokci ,najlepsze są sally hansen:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 6, 2007 sprawa wygląda następująco... z całej siły stopą bez kapcia kopnęłam w łóżko... niechcący :O i mi pękł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 6, 2007 ja sklejalam nie raz.tylko potem taki gruby sie robil, trzeba bylo to zgrubienie spilowac:) tylko ze i tak Ci sie to potem rozleci, ale na pare dni starczy.no i poropnuje go zamalowac lakierem, bo bez to ladnie to nie bedzie wygladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 6, 2007 jutro kupię ten klej ale nie wiem czy przez noc mi to się nie oderwie do końca :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Maj 6, 2007 to naklej plaster ,bo mozesz zacgaczyc o posciel i Ci \"odpadnie\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 6, 2007 to tak zrobię dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Maj 6, 2007 *zachaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Maj 6, 2007 zahaczyć :O boszzz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakas tam..... Napisano Maj 6, 2007 do ---> small black heart jestem gimnazjalistką i ty myslisz, ze gimnazjalistki sa takie głupie? żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matko.... Napisano Maj 6, 2007 wszędzie te durne teksty Lusi...blehhh.... rzygać się chce! Weź się za leczenie głowy stara repetuto, a nie na kafe ludzi obrzydzasz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze odpowiedz Napisano Maj 6, 2007 co za pierdoly :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wracaj na ogolna Kaffe Napisano Maj 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale gdzie bo chce poczytać Napisano Maj 6, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach