Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka233

zaburzenia hormonalne

Polecane posty

Gość blanka233

Czy moge z zaburzeniami hormonalnymi tzn nieregularnymi miesiączkami, udać się do zwykłego ginekologa?czy tez musze iść do endokrynologa-ginekologa?pytam bo w moim miescie malo jest dobrych endokrynologow.poradzcie prosze

Gość blanka233
podnosze moze ktos wie

Gość prosze odpowiedz
do ginekologa

Gość ghjaja
Możesz iść do zwykłego, ale musiałabyś trafić na jakiegoś wyjątkowo rozgarniętego, oni się na ogól na hormonach nie znają i w ogóle to jest dośc trudna sprawa, ja przez całe życie mam niereguralne mieściączki, nkt mnie nie umiał zdiagnozować, koniec końców jestem od lat na natykoncepcji - jedyne, co ci panstwo potrafili w moim przypadku wymyśleć (no i faktycznie ma teraz jak w zegarku).

Gość mybest wish
lepiej do ginekologa-endokrynologa w innym miescie skoro u ciebie nie są dobrzy bo to moze byc tarczycaa a tarczycy ginekolo ci nie zbada ale i tak ginekolog musi Cie przebadac ;)

Gość blanka233
ale czy zwykly ginekolog bedzie umial odpowiednio ustawic hormony?moj problem trwa juz od wielu lat wczesniej leczylam sie u endokrynologa ale nic mi nie pomogl bo najzwyczajniej byl kiepski w swoim fachu.myslisz, ze ginekolog zechce mnie leczyc?

Gość blanka233
tarczycy nie mam bo ja juz mialam przeprowadzane szczegolowe badania i mam za duzy poziom hormonow meskich stad taki problem z miesiaczakmi.

Gość madziaraaaaaa
a czy skuteczne sa takie tabletki na uregulowanie cyklu agufem????

Gość tak bedzie dla ciebie lepiej
ja z takimi poszlam do zwyklego ginekologa