Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkk

czy wypada w szatni na basenie chodzić nagim??

Polecane posty

Gość jhkk

Gość to zależy

Gość teoretycznie można za to
dostać mandat

Gość Brondynka
Chodzę na basen dwa razy w tygodniu i nigdy nie widziałam osoby chodzacej , a nawet myjącej sie nago.

Gość zataczam się...
A ja nie umiem nawet pływać:O

o matko myją się w ubraniu. Toż to pakt z diabłem zawarły. Fuj. Dobrze, że u nas czegoś takiego nie ma.

a ja spotkalam na basenie kobiete paradująca nago w szatni i pod prysznicem i bylo to conajmniej nie smaczne biorąc pod uwagę iz ludzie w róznym wieku i o roznych poglądach tam przebywają nawet moj siedmioletni synek poczul sie skrępowany głupio tak jakos bynajmniej w moim odczuciu

Gość Brondynka
Myjemy się nie w ubraniu, lecz w kostiumach kąpielowych, a to chyba nie jest aż takie dziwne. Zresztą, myślę, że każdy w domu bierze prysznic przed wyjściem tak jak ja. Do męskiej szatni nie zagladam, to nie wiem jakie tam zwyczaje panyuja.

Nie no jak pomyślę że dziewczyna pod prysznicem po basenie myje się w kostiumie kąpielowym, to od tej pruderii mi się niedobrze robi. Poprostu to jest ochydne taka pruderia. :-( Dobrze, że w Wawie laski biorą prysznic w miarę normalnie.

a według mnie prysznic w kostiumie na basenie jest jak najbardziej normalny zauwaz iż nie wszystkie panie sa zgrabne,wydepilowane itp.są to kobiety w różnym wieku i uwazam,iż paradowanie na golasa na basenie jest naprawde nie na miejscu

Gość majster
nie wypada no chyba ze sie przyszlo na basen i wychodzi/idzie pod prysznic :p

i to nie jest żadna pruderia tylko dobre wychowanie i poczucie smaku no ale jak ktos idzie na basem żeby sobie gole baby pooglądac to już inna sprawa...

Gość beznadziejna osoba..
ngo? porabało was?:O

Gość ja nigdzie nie idę
zdarzylo mi sie latac w stringach po deptaczku przy plazy, wiec to prawie jak nago:P a plywalam nago w basenie wielokrotnie... ale to bylo w srodku nocy, a basen byl pusty... tylko widownia w oknach byla:P

Gość upupup
kuźwa a prysznic w kostiumie to dopiero jest durne

Gość upupup
przecież są prysznice damskie i męskie więc czego wy się wstydzicie???? innych kobiet? to coś z wami nie tak...

juz predzej z toba co to za róznica kogo mam sie wstydzic czy facetów czy bab :o

Gość upupup
ja byłam na wszystkich basenach w Łodzi i przeważnie każda kobieta myje się nago a tylko czasem jakaś dziewczynka zbyt wstydliwa myje się w kostiumie co wygląda co najmniej komicznie. Uważam jednak, że każdy ma prawo myć się jak chce albo wcale bo też takie przypadki się zdarzają.

no wy faceci to macie chyba pozostalosci z wojska :stadem pod prysznic albo kąpiele \"na waleta\" przy ognisku lubicie paradowac przed sobą z tymi swoimi fiutkami

Gość upupup
co do szatni to mogę się zgodzić bo od czego są ręczniki

agawa --> dobre usmiałam sie :D

Jest przyjęte w innych krajach że przed basenem prysznic bierze się nago,to chyba nic złego,ja zawsze tak robię ale inni nie,nie zostałem jednak nigdy z tego powodu upomniany choć zdarza się że przychodzą ojcowie z paroletnimi córkami.

Gość upupup
dodam tylko na koniec, że miałam okazję sporo podróżować i spać na wielu campingach w Europie i wielokrotnie widziałam w damskich łazienkach kobiety myjące się nago pod prysznicem - zwłaszcza niemki...na nikim nie robi to specjalnego wrażenie bo przecież mycie się jest czymś naturalnym i nie ma możliwości zrobić tego właściwie w ubraniu. Jeśli ktoś ma z tym problem to tylko sam sobie utrudnia...

bardzo dużo kobiet kapie się nago pod prysznicami na basenie tak jest w Warszawie...

Gość majster
nie wszedzie sa kabinki ;)