Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez Ewa

do dziewczyn o imieniu Ewa

Polecane posty

Gość tez Ewa

Czy lubiecie jak na was wołają "Ewka"? Ja moze jestem dziwna ale mnie to drazni i zwykle chce aby nazywano mnie normalnie... Ciekawa jestem czy dla innych Ew jest to zdrobnienie czy wrecz przeciwnie. Jak to jest u was?????

Gość Ewka Ewusia Ewuś
Ja lubię kiedy mówią do mnie Ewka. Takie zdrobnienie jest przecież wyrazem życzliwości i sympati.Zresztą Ewka brzmi jakoś lepiej niż np.Kaśka ,Aśka czy Baśka.

Gość średnio lubie
wole ewuś, ewusia albo po prostu ewa. chociaż jak ktoś powie ewka to specjalnie nie zwracam na to uwagi.

Gość tez Ewa
dziek iza odpowiedzi:) Czy są jeszcze jakies Ewy ktore lubia bądz nie lubia zwracania sie per Ewka????

Ja jestem Ewa.Też starsznie nie lubie tego \"Ewka\".Wydaje mi się to wyrazem niesympatii.

Gość ja jestem Ewa p
Nie lubię, ale szczerze przyznam, ze gdy mowil tak do mnie moj byly chlopak to mi to nie przeszkadzalo, ale z kolei moim rodzicom tak, jak uslyszeli ze zwraca sie do mnie Ewka. potem przestal i mowil juz ewa, ewunia, a ostatnio znowu zaczal mowic do mnie Ewka i naprawde ja nie mialam nic przeciwko :) ale ktos obcy jakby powiedzial Ewka to juz bym sie chyba troche wkurzyla

Gość ewcia ladnie

Gość wszystkie ewki
są GŁUPIE!!!!!!durne babsztyle, egoistki, zawistne suki!!!!!każda jedna, nie ma wyjątku... proszę bardzo, zaprzeczajcie, ale prawda jest taka!!!! niestety dla Was, magia imion na Was ciąży...

Gość ja jestem Ewa p
niestety chyba sie z tym zgodzę :( jestem straszna swinią i bardzo mi wstyd za to co ostatnio zrobilam swojemu chlopakowi, chyba nigdy mi tego nie wybaczy :/ to chyba rzeczywiscie przez to imie jestem taka niedobra i zlosliwa :/

Gość tez Ewa
wg mnie imiona nie wplywaja na charakter. Widocznie jakas Ewka jedna czy druga zalazla ci za skore. nie bede sie sprzeczac ze wszystkie Ewy to suki bo to nie ma sensu poprostu:)

Gość mi jest wszystko jedno
wiem za to ze najbardziej lubie: Ewcia i Ewuś ;)