Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria Poznań

Kiedy tak naprwde wyskoczył wam brzuszek?i od którego tyg. mozna poznac płeć?

Polecane posty

Mi tak na serio brzuch wyskoczyl w 6. miesiacu. Wczesniej tylko ja widzialam, ze mi brzuch rosnie- nikt niewtajemniczony nawet nie podejrzewal u mnie ciazy. Plec chlopca mozna rozpoznac juz w 13-14 tc- Jesli lekarz jest dowiadczony. Dziewczynki zwykle ujawniaja sie pozniej.

Aga1979 ja gdzieś czytałam ze własnie u chłopca narządy póżniej się rozwijają...tylko kurcze gdzie już nie pamiętam:P POZDRAWIAM

Gość bziczek
ja zaczęłam piaty miesiąc i gdzieś mi to w talię idzie.Brzuszka nie mam, chodzę w moich starych ciuszkach. Co do płci, ja byłam na usg w 13 tyg. ale nie było widać. dziecko tak sie wierciło na wszystkie strony że cudem gin je pomierzył :)

Gość Coca cola light
od 4 mies byl taki jakbym sie wiecej najadla. Ale taki brzuszek ciazowy pojawil sie ok polowy 5 mies. Plec poznalismy na usg w 13 tc.

U mnie brzuszek pojawil sie na poczatku 5 mies. Predzej byl taki jakby opuchniety :) Troche zaokraglony. Ale prawdziwy ciazowy to koniec 5 mies i 6. Wstepnie plec gin podal nam w 14 tc ale dopiero w 23 potwierdzil tak na 100 proc. Powodzenia!

u mnie przelom 5/6 miesiaca plec poznalam w 16 tygodniu

U mnie zaczyna się właśnie 22 tydzień...a brzuszek jest tak mały, ze nikt nawet nie domyśla się że mogę być w ciąży. Płec poznałam w 21 tyg-chłopak:)

Gość hmmmmm...hmm
ja jestem w 23 tygodniu leci 24... i jakby ktos nie wiedzial to by na na pewno na to nie wpadl:)

Gość ona21-22
kiedy ja trafilam do szpitala w 28 tyg , bo ciagle wymiotowalam i mialam biegunke to chceli zrobic mi zastrzyk przeciw bolowy, a ja mowie czy to dzieccku nie zaszkodzi a oni na to to trzeba bylo od razu mowic ze w ciazy :-D wiec nie martwcie sie dziewczyny, przyjdzie i na wasze brzuszki pora :)

brzuszekmialam dopiero i plec poznalam w 5 miesiacu

No to faktycznie ciekwie i bardzo różnie wyskakują te brzuszki ja jestem w połowie 4 miesiąca a brzuszek juz jest może nie duży ale już spodnie ciążowe nosze bo w moje się nie mieszcze:):P a usg mam 15 maja to bedzie 18 tydzień i mam nadzieje że poznam płeć dziecka bo jestem strasznie ciekawa co to bedzie:)

Mi brzuszek wyskoczył lekko po 30-tce i teraz mam juz taki jak kobieta w 7-ym miesiącu ;) Z rozpozaniem płci nie mam problemu, ale muszę do tego użyć lustra bo bez tego nie mogę zobaczyć czy wszystko jest na miejscu (brzuszek zasłania :O )

:) Bywalcu to moze troszkę gimnastyki??:P za to jak zobaczyc nie mozesz to podotykaj i sprawdz czy wszystko na miejscu:P POZDRAWIAM

Dzięki za radę. Ale sam nie lubię się tam dotykać - wolę jak to robią panie :D

Mi brzuszek wyskoczył w 5 miesiącu (na początku) a płeć mojego maleństwa poznałam w 21 t.c. :)

Gość ufliczek
dziewczyny, takie basiory jak mają niektórzy faceci to nie mają nawet kobiety w ciąży z pięcioraczkami:) hahahahahaha

Gość ufliczek
same powiedźcie, czy ten pan Bóczek sie nie pomylił, oni mają idealne warunki do noszenia 9 miesięcy dzieci, jak kangury:) a my się musimy użerać z rozstępami potem:)

U mnie bylo widac na pocztku 5-tego, a plec poznalam w 12 tyg., kiedy w 20 tyg. robiono mi usg, pani powiedziala, ze dobrze, ze juz wiem , bo teraz nie da sie stwierdzic.

U mnie pojawił sie na początku w połowie 3 miesiąca a na początku 4 miałam już fajną piłeczkę. Do końca ciąży miałam talię i brzuszek okrąglutki jakbym miała pod bluzką dużą piłkę.

Gość ja ja ja
a mi wsykoczył brzuszek dopiero pod koniec 6 miesiąca. A płeć poznałam w 22 tygodniu.