Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brusiaczek

co ja mam zrobic ?

Polecane posty

Gość brusiaczek

od prawie roku jestemy najlepszymi przyjaciółmi ...zawsze wierzyłam w to ,ze nasza przyjaźn przetrwa wszystko ...wiedzialam tez ze pewnych granic nie moge przekroczyc ..obiecałam sobie ,ze nigdy nie bedzie miedzy nami nic wiecej ..w ostatni weekend złamalismy razem ta obietnice poszlismy do łózka ..rano było cudnie ...zero skrepowania ... jednak wracajac do naszego miasta -obiecalismy sobie ze to sie nie powtórzy ,,,wkoncu przyjaxn jest najwazniejsza ..jednak rozsadek -rozsadkiem a mnie boli serce ... tesknie i kompletnie nie moge sobie poradzic z tym uczuciem ... jestem kompletnie rozbita :((((złamałam swojje zasady ,,,, teraz natomisat nie wiem co mam robic .. jak patrzec na niego jak sie zachowywac ,,, nasuwa mi sie jeden wniosek -nie ufac sercu ,,, przez to teraz tak cierpie ,bo jak sie nie spróbuje to przynajmniej nie wie sie ,co sie traci :)

Gość nie rozumiem ludzi
którzy podejmują tak dziwne postanowienia typu nigdy nie pójdziemy ze sobą do łózka :O Po co robić coś takiego? Jak ma się ochotę to czemu z tego rezygnowac? :O

Gość brusiaczek
czy wyobrazacie sobie przyjaźń z seksem ..ja nie ,,, mi naprawde zalezy na tym kolesiu ,,jednak nie jestem pewna jego uczuc ,swoich ,,,takze ..nie chcialabym sie obudzic za pol roku ,,,i stwierdzic ze nie mam przyjaciela

Gość brusiaczek
ja sie strasznie boje milosci :(

Gość brusiaczek
Boję się też pająków, burzy, małych piesków, bawełnianych majtek, elastycznych skarpetek 😭

Gość brusiaczek
odpowiedz dla "ty suko" - kompletnie nie rozumiesz tematu ... chyba nie wiesz co to przyjażń ....sadze ze jestes jakas 14 latka /kiem który/ra nie rozumie zycia ,,,

Gość brusiaczek
jeb dziekuje ci za rady ..z całego serca ... tylko ,,,jest tez taki mały problem ...ze ten człowiek ,,,troszke mysli ...i jak mu powiem o swoich uczuciach -moze sie bardzo zdystansowac ,,,ja natomiast mam juz swój wiek ..i nie jeden zwiazek przezyłam ...i wiem ,ze wszystko co dobre szybko sie konczy ,,,wiec czy warto spróbowac ? potem moge nie miec juz niczego

Gość brusiaczek
"JEB" masz racje ,,,musze z nim o tym porozmawiac ,,, wkoncu i tak za daleko to zaszło ...

Gość stonkaaa
sex byl, wiec po co udawac ze nic sie nie stalo. pogadaj z nim o swoich uczuciach. nie wiem ile masz lat, ale trzeba sie zachowywac dorosle i brac na siebie odpowiedzialnosc za to co sie robi. idac do lozka z przyjacielem powinnas byla pomyslec ze ryzykujesz ze go stracisz. bardzo dobrze ze masz zasady, pochwalam to.

Gość Masz swój wiek
Tjaaa, szczególnie dobrze świadczą o nim te wielokropki i wieloprzecinki zamiast normalnej interpunkcji. Inne pierdoły typu "nigdy nie będzie nic więcej" itp. też świadczą o tym, że jesteś stosunkowo niedojrzałą osobą. Sama widzisz, co życie pokazało Ci w tym względzie, więc przestań panikować - porozmawiaj z nim a potem dopiero zastanawiaj się co z tym zrobić. Nic do tej pory nie wskazuje na to, że Wasze stosunki są w jakikolwiek sposób zagrożone.