Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadimo

Cellulit a zwiazek

Polecane posty

Totalna świnia z tego Twojego faceta A z Ciebie zajebista szczęściara, że palant odchodzi już teraz, a nie w okresie, kiedy zaangażowałabyś sie dużo bardziej! :P

Gość Niewiadimo
Dzieki za pocieszenie...:(

Daj spokój, głowa do góry! Trafisz w końcu na normalnego, porządnego gościa, a nie jakiegoś spatrzonego maminsynka :P Przyjdzie czas, że będzie ogromnie żałował i nieraz zatęskni za Tobą i chwilami, które razem spędziliscie ;) Szybciej, niż myślisz... Ale ja już bym z takim gogusiem nie była

Gość ktos taki jeden
masz naucze ze trzeba o siebie dbac

Gość ja uwazam ze gdy
hehehe oboje jestescie dziecmi... to mój facet ma 23 lata i mówi mi ze mam zgrabne ciało, na kazdym kroku mi powtarza ze bardzo mu się podoba moje ciało- ja widze ze mam cellulit lekki ze piersi małe itp itd nie gada mi ze mam sie odchudzac czy walczyc z cellulitem, a taki stary facet zamiast myslec o uczuciach to ma pretensje ze nic nie robisz z cellulitem????Chyba jednak wybrał Cie bo ciało masz powiedzmy ładne ogólnie jestes ładna...a chce popracowac nad zwiazkiem bo ciało jest ok a Twój charakter i inne rzeczy trzeba szlifowac ogólny wniosek jestes PANNA REPREZENTATYWNA taka która mozna sie pochwalic przed kuplami....

Gość poprzednik...
miał racjęąóął Cię jak swoją ładną rzecz, nie układało się to poszedł a jesli tego samego dnia szukał nowej panny to swaidczy tylko o jego uczuciu do Ciebie.. chyba nie było zadnego uczucia!!!!! z drugiej strony skoro jestes piekna kobietą to dlaczego wybrałas byle jakiego faceta z wielkim brzuchem? masz niskie poczucie własnej wartosci czy jak? wiecej pewnosci siebie!!!!!!!!i szukaj tez przystojnych facetów a nie takich bylejakich patafianów!

Gość Niewiadimo
Mial osobowosc, ciekawe zainteresowania, poczucie humoru, piekne oczy,byl opiekunczy, zawsze mnie wysluchal i doradzil. Cudowny sex...

Gość Niewiadimo
Ale dal mi nauczke! Nigdy wiecej zaufania do zadnego! A przez pierwsze kilka miesiecy pobawie sie...zeby tez komus bylo przykro!

Gość fredziak
zalóż sobie trefne konto, zagadaj do niego i zrób sobie z dupka maksymalne jaja:D

Gość Niewiadimo
Cierpie jak cholera. Schudlam 3 kilo, jedzac czekolade i pijac piwo. Nie moge spac, biore waleriane. Wczoraj wypilam z kumplem 3 wina, zygalam. Urwal mi sie film, spalam w ubraniu tak jak siedzialam...

Gość mecenas karol
Cellulit to poważny powód aby zakoncvzyć związek. Mężczyźni są estetami, nie lubią obwisłej skóry, zmarszczek, tłuszczu, dlatego powinnaś była dbać o siebie, jeśli chciałaś go przy sobie zatrzymać. Prawdopodobnie nie spełniłas warunków i nie byłaś jego ideałem, ale sama sobie jesteś winna.

Gość Niewiadimo
Ciagle to miele i analizuje od nowa. Moze to moja wina... moze nie powinnam byla wtedy wychodzic. Unosic sie. Pisac smsa zeby przywiozl mi rzeczy? Moze powinnam probowac z nim porozmawiac?

mecenasie karolu- a jak ty bedziesz kiedys mial zmarszczki i skore juz nie taka jedrna , to twoja druga polowa powinna cie wywalic z domu na zbity pysk. Ja chyba bede musiala wyrzucic swojego meza z domu

Zupełnie jakbym czytała o swoim byłym. Po prawie dwóch latach zostawił mnie bo uznał że mam za małe piersi i nie dość ładne zęby, do tego 2 kg nadwagi. Kumple mu to wypominali... Wszystkie zakupy też robił z mamą. Mama mu kupowała majtki i skarpetki. Miał 24 lata. Wiesz jak mi było przykro? Skończyło się to próbą samobójczą. Nienawidziłam siebie. To było dawno ale teraz wiem że nie było warto. Niedługo wychodzę za mąż, za kogoś kto akceptuje mnie w każdym calu. A tamten debil nadal jest sam, bo ciągle szuka ideału. Sorry za tę osobistą dygresję, ale przypomniała mi sie moja historia, bo to chyba ten sam typ faceta.

Gość Niewiadimo
Jestem juz tym zmeczona. Rozpaczmnie zupelnie zalala.... Zastanawialam sie czy nie wyslac mu smsa zebysmy jeszcze raz sprobowali itd, porozmawiali, przeciaz do tej pory bylo wspaniale i moze byc tak dalej. Rzucilam moneta i nie wyslalam... nie wiem co robic. Nie moge bez niego.

Gość Niewiadimo
Nikt mi nie doradzi...

Gość Niewiadimo
:(

Osmieszysz sie jak bedziesz szukala z nim kontaktu.Ja na twoim miejscu wolalabym cierpiec, zeby tylko wyjsc z twarza i nie ponizać sie przed takim palantem!!!

Niewiadimo - nie kontaktuj się z nim pierwsza. Nie miałabym na Twoim miejscu zaufania do tego konkretnego faceta. On Cię zwyczajnie nie kocha. Ogarnij się. Wyglądaj. Wyjdź do ludzi. Trafisz na fajnego. Zawsze tak jest. Przestań o nim myśleć - po prostu dla niego byłaś, bo byłaś, a teraz chce następną. Palant. Po co Ci taki dupek?:O

Gość Niewiadimo
Ja stale trafiam na fajnych...

Gość Niewiadimo
Najchetniej to bym sobie cos zrobila ale nie mam odwagi, ew. farmaceutyki ale k... nie mam do nich dostepu. Jesli chodzi o wychodzenie do ludzi, to na wszystkich facetow patrze jak na potencjalnych wrogow!

zrzuc zbedne kilogramy pozbadz sie ciellulitu ogarnij sie i zadzwon moze cie znow przyjmie

Gość Niewiadimo
Pieprzony palant z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka-- sobie
nie przejmuj sie nim.jesli bedziesz sie prosic o kontakt to Cie wysmieje bedzie rozgadywal ludziom jaka jestes...on Cie nie kocha.i nie warto sobie nic robic,bo po co? szczescie przyjdzie.sama zaczynam rozumiec ze moj wyglad to nie wszystko(mam bulimie) nie podobam sie sobie.ale chce zeby zjawil sie ktos (juz jest chyba) kto bedzie mnie akceptowal. bo milosc jest slepa.i nie widzi dodatkowego kilograma.bo milosc jest wtedy kiedy ktos Cie kocha z zamknietymi oczami.przy kim czujesz sie najpiekniejsza i najcudowniejsza.nie zadawalaj sie deficytem faceta.pomysl,ze jest juz ktos kto Cie szuka.masz niesamowite prawo byc szczesliwa.zapomnij o nim choc wuiem ze to trudne. celulit jest czecia kobiecosci.ja mam w udzie 48 cm i mam celulit.i co zrobie? nic bo jak sie go pobede to on wroci.

Gość Niewiadimo
Wczoraj zapilam z kolegami....Totalnie, dzis zastanawialam sie czy zyje. Wszystko mnie boli. Wczoraj skonczylo sie totalna rozpacza, szlochaniem. Idiotyczne...

Ja sie rozstalam z facetem po prawie trzech latach,ale nie robie takich cyrków.Mialam sygnaly,ze chodzil na boki,ale juz tego nie sprawdze.Nie odzywam sie do niego,a on do mnie.Nie wyobrazam sobie szlochac mu w sluchawke,a jest mi bardzo ciezko i mam w ciagu dnia chwile zwatpienia czy dobrze zrobilam,ze to ja powiedzialam koniec,chociaz wiem,ze on nie zrobil tego tylko i wylacznie z tchorzostwa.Nie ratowal tego zwiazku i tylko utwierdzil mnie w przekonaniu,ze postapilam slusznie.Nadal go kocham,chociaz skrzywdzil mnie na wiele sposobow.Juz z nim jednak nie bede tylko dlatego,ze go kocham,bo ten zwiazek byl dla mnie pasmem udrek.A ty sie uspokoj,bo histeria nic nie pomoze.Wycisz sie i pomysl,ze jesli dla kogos twoj cellulitis stanowi problem,to ile warte jest jego uczucie do ciebie?Wedlug mnie nic.I zdaj sie na czas,bo tylko on leczy najskuteczniej takie urazy.