Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interpretacja

Zawodowo intrpretuję sny.

Polecane posty

Gość interpretacja

Od niedawna zajmuje sie interpretacja snow, co prawda bardziej z pasji niz z zawodu, ale idzie mi nawet niezle, dlatego pomyslalam, ze moge chetnym na kaferii sprobowac objasnic znaczenia tych owocow naszej podświadomosci

czy moge prosic twojego maila? bo ja mam takie sny, ze ciezko mi tutaj o nich pisac...

Gość nie podam Wam czarnego
ciagle mi sie śni, że urodziłam dziecko, najczęściej syna...kilka razy w tygodniu mam taki sen, co on oznacza??:D

ja poprosze... mialam wczoraj dziwny sen... siedzialam na kanapie i na przeciwko mnie stalo dwoch szymonow majewskich jeden ubrany na fioletowo i w kreconych wlosach drugi na czarno i w prostych wlosach caly czas cos do mnie mowili, przekrzykiwali jeden drugiego ale nie pamietam o co im chodzilo :)

Gość w takim razie
co oznaczaja starsze sosny widziane w snie, dodam ze widac bylo tylko pnie, ze wzgledu na moj wzrost chyba:)

Gość w poniedzialek z rana
Śniła mi się kapibara, co to może oznaczać?

Gość beznadziejna osoba..
a mis ie dzisiaj sniło że tata mojego taty był jakis żebrakiem w więzieniu ale własnie znalazł pracę za 200 zł miecznie a obok była tak zagroda ze zwięrzetami i ja go poprosiłam zeby kupił jedzenie dla kotów i strasznie się z tego uciezszyłam ze bedą miłąy co jeść

Gość taka jednak kobitka
a mi sie snilo, ze plywam w takiej rzecze , ale nie za czystej z moim chlopakiem i ja go zgubilam i plywalam dalej po tej brudnej wodzie co to znaczy????

Gość interpretacja
urodzenie dziecka moze oznaczac sen zyczeniowy, byc moze naprawde marzysz o dziecku i stad on sie buierze. Moze to rowniez oznaczac powolamnie do zycia nowego aspktu osobowosci, jakiejs nowej idei

śnił mi sie równiez Murzyn z fujarką jak niemowlak, w ręku trzymał sandała i samrował go dżemem wisniowym, po czym przyłozył go sobie do pośladka i wycedził przez zęby jakiś dzwięk w obcym mi narzeczu, który brzmiał niczym głos posłanki Senyszyn: guara gulu yebie w denko

Gość interpretacja
Niesttey nie moge podac maila bo wtedy jak znam zycie przyjdzie chmara zgloszen, a ja niestty nie mam czasu aby siedziec calymi na internecie dniami i wyjasniac. Chetnych przyjmuje dzisiaj, teraz i tutaj, bo dzis mam wolny czas:)

Gość w takim razie
i co to znaczy??

Gość interpretacja
biorac pod uwage ze potomek jest plci meskiej nowa idea moze byc zwiazana z jakimis wyzwaniami (od zarania dziejow mezczyzni musieli walczyc a kobiety dbac o dom i chowac dzieci). oczywiscie ejskli nie jest to sen zyczeniowy

Gość interpretacja
musicie poczekac bo dzialam w spowolnionym tepie i najpierw musze dac sobie czas na zastanowienie sie, a to zajmnie kilka minut

Gość hokusspokuss
mnie sie powtarza taki sen w ktorym leci mi krew z ust to juz snilo mi sie kilka razy, co to znaczy?

śniło mi się że kupiłam sobie drogie okulary koloru grafit - blado niebieskie i kwadratowe i było mi w nich ładnie co to oznacza wiesz??

Mi się śniło, że ponownie będę bronić pracy magisterskiej, a jestem 4 lata po obronie.

no widzisz..nawet mi potesknic za Toba nie dadza :o ;) 🌻

Gość pomocyu
śniło mi się że nieznajomy przeleciał mnie w dupke a potem zrobiłam niebieska kupke:( co to może oznaczać?? pomocy !! strasznie sie zlękłam po obudzeniu.:(

mi sie bardzo czesto snia tunele, ze sie przez cos przeciskam i co najwazniejsze od jakiegos juz dluzszego czasu sceneria moich snow czeokolwiekby nie dotyczyly jest tylko NOC, albo poźny wieczór. Nie pojawia sie w moich snach dzień, tylko ciemna noc.

Gość interpretacja
asia2------ na pierwszy rzut zdaje się że Twój organizm w ten podświadomy sposób domaga się penetracji analnej

Gość interpretacja
naprawde

i tylko tyle ? ja myslalam, ze to ma jakis glebszy sens. Bo oprocz tych tuneli snia mi sie jeszcze jakies lochy, mury przez ktore nic nie widac. To najczesciej. Takie powtarzajace sie sny.

Gość pomocyu
bueheheheheheheheheheheh zaraz padne ze smiechu a co interpretatorko powiesz o mim snie????

Gość interpretacja
czyli klimat Siedmiogrodu ,Transylwani i księcia Vlada Palovnika, to tylko mnie utwierdza że ta interpretacja jest słuszna

Gość interpretacja
mi tu- dziny tn moj sen ale postaram sie go wyjasnic Czerń to tajemnczosc, fiolet uduchownienie. Wlosy krecone Byc moze w twoim zyciu obecnie ma miejsce Kanapa kojarzy sie z zasiedzenim, kanapowcem. Oznacza siedzenie i bierne obserwowanie przemijajacego zycia, ktorytm są (będący w ruchu) "Szymonowie". Siedzialas na kanapie i obserwowalas ich co oznacza ze bylas bierna wobec tego co sie wokol ciebie dzieje, wobec przechodzacego zycia. Fiolet oznacza uduchowienie. Czern to powaga i tajemniczosc. Jednak w polaczeniu z Szymonem, te kolory oznaczaja nipowazne podejscie do zycia, albo traktowanie go z "przymrozeniem oka". Wg mnie ten sen wyaraza ciebie, ciebie ogolnie albo twoj stan teraz, byc moze twoje obecnie podejscie do jakiejs sprawy w zyciu. Chodzi o to, ze wokol ciebie panuje jakis mętlik i chaos ktorego nie bardzo rozumiesz, nie wiesz jak sie zachowac wiec siedzisz i biernie obserwujesz. Byc moze pochodzisz do zycia i otaczajacych cie spraw zbyt powaznie. Nie jestem do konca pewna czy dobrze mowie, bo sen (trzeba przyznac) jest dosyc nietypowy:)

Gość interpretacja
tam powyzej to ktos sie pode mnie podyszwa, nie zwracajcie uwagi

Gość beznadziejna osoba..
ejno czemu pokolei nie lecisz? :O

Gość pomocyu
pomóz mi! wrózko dobra rad!!