Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interpretacja

Zawodowo intrpretuję sny.

Polecane posty

Tak to ja byłam tą kobietą... Acha i byliśmy całkiem sami w tym pomieszczeniu, podziemiach, skazani na siebie. Ja udawałam, że nie chce, że nie potrzebuje jego towarzystwa... dumna, czy o coś obrażona. I stałam odwrócona do niego, on też, widziałam to,bo co chwila się oglądałam... i on tak niespodziewanie do mnie podszedł ... to było niesamowite... :o

Gość dziwny sen
Ostatnio spedzilam tydzien u mojego chlopaka, ktory wynajmuje mieszkanie razem z kolegą.Kolega jest dosc sympatyczny i wlasciwie go lubie.Ale przysnil mi sie pewnej nocy.Byl to bardzo krotki sen.Snilo mi sie, ze otworzylam jakies drzwi, byc moze do mieszkania czy pokoju a za drzwiami stal ten kolega z bardzo rozczochranymi wlosami i demonicznym wyrazem twarzy.Przestraszylam sie go i w tym momemcie nagle sie obudzilam.Nie wiem co to moglo oznaczac, rano wszyscy sie z tego smialismy.

hokusspokuss- krew z ust... hmm dziwny sen i trudnu mi bedzie go wyjasnic, mam nadziej ze trafie w sedno. Krew- \"wielkie cierpienie, krzywda, poczucie niezasłużonego zranienia, zapowiedź kryzysu psychicznego i/lub emocjonalnego\" Usta natomiast wiążą się ze \"słowem\", \"informacją\". Sa takze symbolem erotycznym. Mam na to kilka tlumaczen: Byc moze ktos kogo kochasz cie rani? To by wyjasnial fakt, ze usta sa symbolem erotycznym (kojarza sie z pocalunkami), krew to natomiast rana (zadana przez ukochanego?) Drugie wytluamczenie jest takie, ze \"czujesz niemożność powiedzenia o czyms\". Byc moze jest jakas sprawa, cos, jakis poglad o ktorym nie masz odwagi sie wypowiedziec, w obawie przed innymi (tym ze oni to przeciw tobie wykorzystaja, zrania ciebie, wysmieja, zaatakują). A moze ktos/cos ciebie hamuje przed wypowiedzenim tego, wplywa na to ze \"nie mowisz\", co z kolei powoduje ranę, ból (krew). Mysle tak, poniewaz usta wiaza sie ze \"slowem\", \"informacja\", a krew to z rana i cierpiniem. A moze to twoje\" zahamowania\" i niesmialosc ciebie ranią? Moze w podswiadomosci uwazasz, ze jeslisie odwazysz cos powiedziec to tym samym bedziesz musiala sie narazic na konsekwencje takiej odwagi? Cholernie cieko bylo mi odgadnac co to moze znaczyc, ale mam nadzieje ze choc troszke trafiłam:) Chce jeszcze raz zaznaczc ze niektore interpretacje moga byc nieco bledne, poniewaz tak naprawde nie zajmuje sie tym zawodowo (ale za to mam juz pewien staz w tlumaczeniu dla samej przyjemnosci:)

mi sie sniło ostatnio, ze uratowałam życie małemu kotkowi. Robiłam mu sztuczne oddychanie i masaz serca. Przyszedł p. weterynarz i powiedził mi, że nie potrzebnie muto robiłam bo kotek ma połamane kości i będzie się męczył. A potem ten mały kotek wbił mi swoje pazurki w moje opuszki palców i strasznie leciła mi z nich krew.

nie do końca prawda- w sumie masz czesciowo racje bo najelpiej tlumaczy sie sny przy dokladnej konsultacji z \"klientem\":) Dzieki wypytaniu mozna osiagnac lepsze rezultaty i jest wieksza szansa na \"trafienie w sedno\" ale gdybym miala tak robic to bym musiala tutaj siedziec caly dzien i ciut nie więcej:] Ja rzucam takie ogolne spojrzenie i uprzedzam ze mogę nie zgadnąć!

Gość taka jednak kobitka
franceska------na prawde musze ci powiedziec, ze mi pomoglas dziekuje ci bardzo. MAsz racje trafilas w samo sedno. My sie klocimy od niedawna codziennie i jego juz to meczy wszystko, ale juz wiem o co chodzi ok dziekuje no i musze sie teraz zmieniac.Naprawde dziekuje

mam do was prosbe zebyscie juz wiecej nie zglaszali snow, poniewaz innaczej bede musiala siedziec caly dzien bo co i nuz ktos cos od siebie doda no i codziennie bedzie sie pojawialo cos nowego, a ja niestety nie mam mozliwosci aby codzinnie siedziec i objasniac coraz to nowsze. Dlatego postaram sie przetlumaczc te ktore zostaly wpisane az do tego tutaj postu, a dalszych juz nie bede. Z gory uprzedzam.

Gość nie do końca prawda.
no tak, to prawda. zeby wiedziec wszystko, trzeba poswiecic sporo czasu na analize konkretnego 'przypadku'. rozumiem, ze to - tutaj, to z przymrozeniem oka

Gość w takim razie
Interpretacja:) to byly 4 sosny, proste wysokie..pokryte ladna kora(nie za stare nie za mlode) jestem od kilku juz lat w zwiazku, to prawda.:)"stare dobre"-super to ujelas Dodam ze w snie stal jeszcze domek (ogolnie miejsce przypominalo mi dzialke ktora mielismy kupic). Niby miejsce znalam z realu ale jednak w snie dodatkowo byly te sosny, takie wyrazne ze nie moge o nich zapomniec. To raczej ja mam pred partnerem tajemnice.. on tez byl w tym snie patrzylismy sie na nasze bawiace sie na tej dzialce dziecko. Czy te informacje wplywaja na zmiane twojej interpretacji?

anek111- nosic okulary przeciwsloneczne i dobrze sie z tym czuc oznacza pewność siebie. Kwadratowe oznaczaja ekscentryczność poniewaz jest to dosc nietypowy ksztalt okulara. Mysle ze twoj sen to marzenie senne. Marzysz o tym aby zrobic cos \"zwariowanego\" i niecodziennego, zwocic na siebie uwage. Pragniesz podziwu od strony innych.

przepraszam ale nie mam czasu na wdawanie sie w rozmowy, poniewaz musz oszczedzic energie aby zinterpretowac reszte snow, czuje sie nuz troche zmeczona, bo chociaz przetlumaczylam dopiero kilka to jednak robie to od 2 i pół goziny, na domiar nie jestem pewna czy dzis zdaze przetlumaczyc wszystkie, poniewaz nie wiem ile ich jeszcze jest (oczywisci jesli dzis nie zdaze to zrobie to najszybciej kiedy bedfe miala czas, np. jutro), a jedna interpretacja zajmuje mi kilka dobrych minut... Porozmawialabym gdybym miala czas. Moze jak skoncze to wtedy omowimy ta sprawe.

hokusspokuss- jestem ciekawa czy odgdlam twoj sen bo sprawil mi on sporo problemu i mam watpliwosci czy mi sie udalo. Jak przeczytasz to napisz czy sie zgadza

co oznacza taki sen bliska osoba daje mi do zalozenia but, w ktorym jest wielki czarny pajak

Gość ludmilaa
mialam bardzo dziwny sen. snilo mi sie ze zrobilam kupe w lozku a potem chwycilam ja do buzi bo rece mialam zajete. chcialam ja wyrzucuc do toalety ale rozwalila mi sie w buzi i nie moglam sie tej kupt pozbyc z zebow. to nie jest prowokacja. taki mialam sen. co on moze znaczyc?

Gość sdfasfasd
interpretajco - gdzie na uczylas interpretowac sny??? bardzo bym chciala sie podszkolic, prosze o jakies namiary, czy ksiazki czy moze kursy????

minetaki- mysle, ze sen o obronie pracy magistrskiej oznacza zblizanie sie jakiegos waznego wydarzenia, momentu w zyciu do ktorego trzeba sie przygotowac.

sdfasfasd - nigdzie! Naprawde. Nie chodzilam na zadne kursy, nie czytalam ksiazek o interpretacji snow... Po prostu od kilku lat interesuje sie psychologia i duzo czytam o tym w internecie, a po za tym sny i sprawy podswiadomosci zawsze mnie pasjonowaly:) Obecnie, tlumaczac tutaj, na tym forum, korzystam troche z pomocy sennikow (ale kilku bo czasem na takie bzdury czlowiek trafia ze nie wiadomo czy smiac sie czy pklakac czy zalamac nad autorem:)

Gość nie taka zla
snila mi sie czarna peleryna. do niej podeszlo dziecko i ja chwycilo. co to moze znaczyc?

Gość a jaki ja mialam sen dzisiaj
a przepraszam bardzo , a moj sen (ostatni wpis na 2 stronie)????

asia_2- przeciskac sie przez tunel oznacza dazenie do jakiegos celu, ktore sprawia duzy wysilek. Chcialabys przejsc do pewnego etapu (w zyciu) ale sprawia ci to trud. Prawde mowiac, podejrzewamz e masz male nadzieje na powodzenie, o czym mowi noc (swiatlo to nadzieja a ciemnosc jej brak). Byc moze ostatnio przechodzisz jakies ciezkie chwile w zyciu, podejmujesz duze wysilki aby ci sie udalo, ale pesymistyczni podchodzisz co do powodzenia tych prób. Moze masz ostatnio \"zle dni\" i czesto dopadaja cie \" nastroje depresjonistyczne\", a zycie wydaje ci sie skomplikowanym ukladem tuneli?

a jaki ja mialam sen dzisiaj- jak na razie to nie skonczylam jeszcze odpowiadac ludziom ze strony 1:) Nie wiem czy wszytkim dzis pomoge bo czuje sie juz dosyc zmeczona a to moze zle wplynac na intrpretacje i spowodowac pomylke.

asia2- mury to przeszkody w zyciu, za nimi czeka cie \"nagroda\"- lepsze zycie, ale poniewaz nie piszesz ze uda ci sie je przejsc to podejrzewam, ze pewne sprawy na jawie wyaja ci sie nie do osiagniecia. Lochy to zla sytuacja zyciowa. Mysle ze w realnym zyciu przechodzisz ostatnio ciezkie chwile, i ze bardzo cierpisz. Szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze te sny sie powtarzaja.

Gość eeee1
Witam, od jakiegoś czasu mam takie same sny. Bardzo erotyczne, czasem z mężem, czasem z kimś zupełnie obcym. Nieraz jest to mój były chłopak, czasem jest to dwóch obcych mi męższczyzn a czasami kobieta. "Sprawy" dzieją się w różnych miejscach i różne gram tam rolę. Nieraz się przyglądam ale częściej jestem aktywnym uczestnikiem i dominującym. Sen powtarza się dość często i nie bardzo wiem o co chodzi.

taka jedna sobie taka- hmmm, mysle ze byc moze w niewlasciwy sposob kierujesz swoim zyciem, co naraza innych na szkody, moze ich ranić. Rozpedzony samochod to symbol czlowieka \"popędliwego\", ktory dziala pod wplywem emocji, nierozwaznie. Wynikiem tego dzialania moze byc wypadek. Mysle ze fakt iz wypadek mial miejsce za granica, nie ma wiekszego znaczenia. To tak ogolnie bo swoj sen opisalas ogolnie. Gdybys opisala jakie emocje temu towarzyszyly (jeździe, wypadkowi) to bym mogla wywnioskowac cos wiecej

druga_deska_co_przegrała_życie- mysle ze lubisz bawic sie z facetami- kokietowac ich, trzymac w niepewnosci. Ten sen opisuje twoja osobowosc:)

a biorac pod uwage, ze byla to bliska twojemu bylemu osoba, mysle, ze chcialabys aby poczul sie on o ciebie zazdrosny, chcialabys zeby sie dowiedzial ze masz powodzenie i zeby go to zabolało

Ciemnooka Brunetka- Woda to uniwersalny symbol uczuć, emocji oraz energii, sił witalnych i duchowych. Ta wodajest ona odzwierciedleniem zycia. Gdy w niej plywasz, to takjakbys \"plynal przez zycie\", w ktorym raz jest lepiej (ladna woda do ktorej sama wskakujesz) a raz gorzej (woda metna kiedy do niej wpadasz). Mysle ze sen wyraza takze twoje marzenia. Mysle ze ostatnio do (pewnych?) spraw i w zyciu podchodzisz z mysla, ze nawet jesli przez dluzszy czas wszytko bedzie dobrze, to predzej czy pozniej \"sie to rozpadnie\". Byc moze masz obawy ze niekotre rzeczy w twoim zyciu tak sie wlasnie potocza. Umiejetnosc oddychania pod woda, chodzenie po dnie i uczucia temu towarzyszace (lekkosc, przyjemnosc) oznaczaja moc, ktora potem nagle cos nagle przerywa i zakloca (krew). Krew to zderzenie sie z problemami, ktore powoduja zamet i psuja radosc z doznawnych wczesniej przyjemnosci. Rekin oznacza problem ktory ci zagraza, a zktorym ciezko jest ci poradzic lub nie wiesz jak to zrobic. Sen wyraza twoje marzenia i podejscie do spraw ktore cie otaczaja.