Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interpretacja

Zawodowo intrpretuję sny.

Polecane posty

Gość a jaki ja mialam sen dzisiaj
jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana 😭

Gość agrafka4
czesto mi sie sni ze ide/jade pod gore waska droga. jest mi ciezko bo co chwile napotykaja mnie jakies przeszkody, a to kamienie albo trace rownowage. co to moze znaczyc?

a jaki ja mialam sen dzisiaj- Mysle ze byc moze cos ciagnie cie do tego znajomego, a sny byly odbiciem twoich pragnien. Moze sie w nim \"podkochujesz\", a moze po prostu pociaga cie zakazany owoc, ktorym jest ksiadz? Motor to pojazd szybki, a jazda na nim wiaze sie z duzymi emocjami. To jak seks. Natomiast w twoim snie ten pojazd oznaczal \"grę wstępna\". Znajomy zaczal cie \"napastowac\" bo cie pociaga i byc moze gdzies w glebi, w podswiadomosci czujesz, ze chcialabys odbyc z nim \"flirt\", albo wejsc w glebszy zwiazek niz taki \"czysto kolezenski\", ale sie opieralas bo wiesz ze tak nie mozna. Potem otrzymalas od innych \"kare\" w postaci okropnego ubrania i fryzury. Plakalas bo w glebi duszy czulas sie winna, a oni sie smiali, poniewaz uwazali ze zasluzylas sobie na to, i ze cie ukarali za grzeszne mysli. Ogolnie mowiac wg mnie cos cie w tym znajomym pociaga, ale wiesz ze nie mozesz ulec temu uczuciu, poniewaz wtedy zostaniesz \"potepiona\" i oszkalowana przez innych. Bo wiesz ze tak \"nie wolno\". Przepraszam ze napisalam z opoznieniem, widze ze ci bardzo zalezalo na odpowiedzi, a ja (jak akurat zauwazylam) skonczylam akurat tuz przed toba. Ale mam nadzieje ze w zamian za zwloke trafilam w sedno iz e bedziesz zadowolona z interpretacji:) Napisz czy sie sprawdzilo!

dziwny sen- mysle ze kolega cie pociaga albo w jakis sposob interesuje, a nawet intryguje. Mysle ze czujesz/podejrzewasz, iz ze za ta jego sympatyczna i miłą maska kryje sie cos wiecej- ukryty \"demon\" (rozczochrane wlosy symbolizuja niepokornosc, \"usmieszek\"sam za siebie mowi), osoba swiadoma siebie i swojej seksualnosci (rozczochrane wlosy kojarza sie takze z fryzura \"zaraz po wstaniu z lozka\" ktore z kolei jest symbolem... no udanego pozycia seksualnego ze tak sie wyraze:) Ty chcialabys odkryc ta jego druga twarz.

Moluś- kotek symbolizuje jakis cel, ktory starasz sie osiagnac. Chcesz go uratowac. Niestety pomimo usilnych staran ci sie to nie udaje. W dodatku nawet weterynarz stwierdza ze nie masz po co sie wysilac bo to nic nie da. Oznacza to, ze masz w zyciu jakis cel, ktory jest ciezki do osiagniecia, boisz sie ze nie podolasz, byc moze inni tez cie w tym przekonaniu swiadomie lub nieswiadomie, slownie lub nieslownie, ale utwierdzaja. Moze nawet wplywaja na to ze tak sie dzieje (tych ludzi symbolizuje weterynarz). Kiedy juz rezygnujesz, kotek wbija ci pazurki w palce. Symbolizuje to zlosc na sama siebie, za to ze wytrwalas do konca, ze na przekor przeciwnosciom i wszystkim nie działałaś. To okaleczenie to kara za poddanie sie, wyrzuty sumienia...

w takim razie- interpretacja zalezy od tego co bylo glownym elementem snu. Na poczatku powiedzialas ze drzewa, wiec wysunelam taki wniosek. Teraz sie okazuje ze we snie wystepowalo duzo innych elementow co dosyc go zmienia. Nie wiem czemu przeczytalam ze byly dwie sosny. Natomiast 4 sosny wg mnie symbolizuja liczbe osob w twojej rodzinie (zgadlam?). Zreszta, nawet jesli 4 nie zgadzaloby sie z liczba czlonkow twojej rodziny to nie ma to znaczania bo tak czy siak te drzewa ja symbolizuja. ...A moze was jest razem trojka a ty (w realu) jestes w ciazy, albo ja planujesz (stad czwarte drzewo)? Moze razem macie plany odnosnie tego? A moze twoj ukochany nie chcialby drugiego dziecka, a ty boisz sie z nim o tym porozmawiac i dlatego nie widac szczytow drzew (cos jest ukryte, nie wszytko jest w waszym zwiazku jasne)? Z tego co potem dopisalas wnioskuje, ze we snie rzucacie okiem na wasza obecna sytuacje zyciowa. Domek to wasze \"ognisko domowe\". Działka to miejsce przyjemne, kojarzace sie ze stabilizacja. Bawi sie na nim dziecko co oznacza przyjemne, niezaklocone niczym, spokojne, dobre dziecinstwo. Sosny to rodzina. Cala sceneria ogolem przedstawia twoja sytuacje rodzinna. W sumie jesli ta moja wczesniejsza hipoteza z ciaza sie zgadza, to oznacza ze mozesz miec obawy, iz ewentualna moglaby troche zmienic wasze zycie rodzinne i wprowadzic doń nieco chaosu (tlumacza to drzewa). Odpisz ca sadzisz o tym co ci napisalam:)

Gość w takim razie
francesca_bianco Mam jedno dziecko i nie jestem w ciazy, ale myslac o 2 dziecku(zawsze myslalam ze bede miec 2)boje sie wlasnie tych wymienionych przez ciebie zmian, jestesmy "starym dobrym ":) ale coraz czesciej mysle o tym czy bedzie moj ostatni partner. Stad tez boje sie tej drugiej ciazy. Dodam ze w realu ten domek byl jasniejszy. W snie bylo ciemniej, nie ciemno ale jednak inaczej. Trawa dookola byla koloru ciemnej zieleni, rowna ..i tylko trawa. To byl taki sielankowy spokojny sen. Zadnej nerwowki, spokojnie..

Gość w takim razie
francesca_bianco moim zdaniem glownym elementem byly te drzewa. Poznalam kogos -faceta, zabujalam sie z nim troche, ale nic miedzy nami nie bylo-czy to moglo byc to 4 drzewo?

Gość lunatyczka jedna
mnie często się śni,że stoję na plaży i i dzie na mnie ogromna, kilkumetrowa fala i wiem, że za chwile zginę. Czy to oznacza, że coś mnie przerasta?

Gość lunatyczka jedna
i co tam ,wyrocznia już nieczynna?

Gość mozna jesszcze pisac c swoich
snach ?? Snilo mi ze dostalam maila od byłego narzeczonego, tylko tyle pamietam, ze widzialam jego adres mailowy.

Gość eeee1
Witam ponownie, bardzo proszę o wytłumaczenie mi co znaczą moje sny. Dziś znowu śniłam podobnie.

Gość uppodnosze
gdzie jestes?

Gość a jaki ja mialam sen dzisiaj
powiem tyle: podkochiwalam sie w nim dawno temu i on o tym wiedzial , ale wybral powolanie , widocznie tak musialo byc :( ale to bylo 13 lat temu i od tamtej pory go nie widzialam , stad moje zdziwienie tym snem

Gość upupupupp
up

Gość 1987693087
up