Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interpretacja

Zawodowo intrpretuję sny.

Polecane posty

Gość interpretacja
mi tu- dziny tn moj sen ale postaram sie go wyjasnic Czerń to tajemnczosc, fiolet uduchownienie. Wlosy krecone Byc moze w twoim zyciu obecnie ma miejsce te zdania sobie wykresl, bo mialam je skasowac ale zapomnialam

Gość taka jedna sobie taka
mnie sie snił wypadek samochodowy który spowodowałam niby za granicą i ze zgineła w nim jedna osoba:-( :-( :-(

Gość hokusspokuss
a ja?

Gość interpretacja
taka jedna_> to bajwyraźniej oznacza duże problemy z prawem, więzienie, kłopoty finasowe wzgledem panstwa coś w tym stylu.

Gość taka jedna sobie taka
hm, ciekawe, ja jestem bardzo spokojną osobą która raczej nie zadziera z prawem, pu roku tem zdałam prawko a w domku nie chca mi dac jezdzic samochodem i w ogole uwrazają ze nie umiem jezdzic

Gość interpretacja
może maja racje że nie dają ci auta- pilnuj sie szykuja sie kłopoty z prawem

Gość taka jednak kobitka
prosze sie pode mnei nie podszywac.Interpretacja-----bardzo dziekuje za odpowiedz i mam nadzieje, ze sie nie spelni to co mowisz :)

Gość interpretacja
moze cos związane z US tez może być

Gość interpretacja
w takim razie- gdyby chodzilo o zwyczajne drzewo to byloby mi latwiej zinterpretowac, z sosna bedzie ciezej, moge sie pomylic ale sproboje Te sosny oznaczaly wg mnie zycie domowe, dwie to para, wiec mysle ze tutaj moze chodzic o twoj kontakt z partnerem. Czy dobrze zgadlam, ze jestes ze swoim partnerem od dluzszego czasu? Tak mi sie wydaje, jesli wezme pod uwage wiek tych sosen (stare sosny sa jak "stare dobre malzenstwo"). Cos niepewnego wydaje sie byc w waszym zwiazku, poniewaz nie widac ich calych (cos jest ukryte). Moze on ma przed oba jakies tajemnice i to podejrzewasz? Moze w waszym zwiazku, pojawily sie ostatnio jakies niedopowiedzenia? Mnie sie wydaje ze ten sen przedstawia ogolnie jakies problemy partnerskie. Dodam zebyscie i mowili czy ide ku slusznej stronie interpretujac, czy tez moje wyjasnienie nie zgadzja sie z tym co sie dzieje w waszym zyciu:)

a co powiecie o tym?? (to pytanie do podszywaczy też kieruje :D:D) śnił mi się najlepszy seks w życiu kurwa było mega zajebiście, ale zaczęło się od tego że zostaliśmy zamknięci w pomieszczeniu z którego nie mogliśmy wyjść i nagle on powiedział, że nie może już dłużej wytrzymać a ja nic nie powiedziałam tylko go pocałowałam :classic_cool: musiałam się z wami tym podzielić :D

Gość interpretacja
cholender, ktos robi pode mnie podszyw. Te powyzsze intrpretacje nie sa wcale moje. N arazie zintrpretowalam jedynie sen " nie podam Wam czarnego "o dziecku, "mi tu' o Szymonie" i kogos o sosnach (przed chwila). reszta to nie moja. Wiecie co? Zaloguje sie na swoj czarny nick. Zaraz zrobie inbterprtacje pod nickiem "francesca_bianco"

Gość HELP ME
HELP ME

no to ja juz nie wiem kto mi odpowiedzial podszywacz czy autorka.

beznadziejna osoba..- zebrak oznacza ogolnie zanizana samoocene. Wiezienie moze byc sytuacja zyciowa- oznaczac zamkniecie w sobie, zablokowanie ekspresji zyciowej. Czujesz ze nie wiedzie ci sie w zyciu tak dobrze jakbys chciala (male zarobki ojca). Skoro we snie byl twoj ojciec, to byc moze wplywa na to twoja sytuacja rodzinna (ale nie jestm pewna). Moze gdzies w glebi duszy winisz rodzicow za to ze zle ci sie w zyciu powodzi, masz do nich o cos pretensje. Wg mnie zagroda ze zwierzetami oznaczala cele zyciowe i marzenia ktore bys chciala spelnic (zwierzeta je symbolizuja). Mysle ze twoja sytuacja rodzinna jakos przyczynia sie o tego, ze nie mozesz osiagnac wszystkiego co chcesz. Moze ona cie troche \"blokuje\" i unimozliwia dostepnosc do pewnych zreczy w zyciu. Jestes osoba ktora bardzo docenia jesli cos pojdzie po jej mysli. Mysle ze jestes troche pesymistycznie nastawiona do zycia ale z drugiej storony bardzo sie cieszysz jesli juz cos opojdzie po twojej mysli. Ten sen oznacza wg mnie twoja ogolna sytuacje zyciowa

ale mowcie czy sie sprawdza! szczegolnie chodzi mi o sen z sosnami bo ciezko mi go bylo zinterpretowac i mialam lekkie watpliwosci

Gość beznadziejna osoba..
fajne:) i nawet sie chyba zgadza thx 👄 🌼

taka jednak kobitka- pewnie sama od razu po przebudzeniu czulas ze ten sen raczej dobrze nie wrozy? Tutaj interpretacja bedzie raczej krotka Rzeka ogolem oznacza sfre emocjonalna. Natomiast brudna rzeka w polaczeniu z chklopakiem symbolizuje wg mnie jakies \"brudy\" w waszym zwiazku. Mysle ze sie troche o wasz zwiazek niepokoisz. Boisz sie ze \"brudy\" doprowadza do tego ze zerwiecie ze soba. Tutaj moze sie myle, alem mysle ze przyczyna waszego zerwania raczej tkwilaby w tobie, poniewaz to on \"ucieknie\", \"zgubi sie\". A ty zostaniesz sama, razem z brudna woda i dalej bedziesz sie kapac. Nie wiem czy tu nie nadinterpretuję, ale wg mnie sama jestes swiadom ze tkwi w tobie cos niedobrego, moze jakas cecha charakteru, ktora moze wlasnie byc przyczyna problemow, takze w zwiazku. Mysle tak, poniewaz gdy on odplynal to ty dalej plywalas w \"brudej wodzie\".

Gość interpretacja gadasz glupoty
Jesli sni ci sie male dziecko tak jak napisala 'nie podam wam czarnego', to moze oznaczac chorobe, albo smierc kogos bliskiego, a nie chec posiadania dziecka

pijawka- mysle ze znasz odpowiedz na swoj sen... Mysle ze matka jest powodem wielu twoich problemow zyciowych. Czujesz ze chcesz z tym skonczyc, jej smierc oznaczalaby spokoj w twoim zyciu... Czujesz na nia ogromna zlosc

tez slyszlam wersje ze smiercia, ale ja proboje wyjasniac sny bardziej od strony psychologicznej, natomiast taki sposob intrretacji o ktorym mowisz wiaze sie raczej z przewidywaniem (w koncu nikt sam nie przewidzi czyjejs choroby lub smierci). Ja wyjasniam sny dzieki znajomosci psycho, nie PARApsychologii

A mi od kilku tygodni śni się ze wpadam do wody lub sama wskakuje woda jest nieraz czysta nieraz mętna płyne tak nisko az dotykam dna a tam na samym dnie moge oddychac pod ta woda potem widze krew nieraz leci mi z nosa nieraz poprostu widze w tej wodzie krew a na samym koncu podplywa do mnie rekin i mam swiadomosc ze chce zrobic mi krzywde boje sie ale nie wiem co jest dalej bo zawsze w tym momecie sie budze.......nieraz w takim schemacie snu widze tez ogien ale rzadko...chcialabym wiedziec co znaczy ten sen i co to jest ze od kilku tygodni sni mi sie to samo tylko w troche innej wersji........Z gory dziekuje za odpowiedz!!!:)

Gość a jaki ja mialam sen dzisiaj
:O akcja rozgruwala sie w miejscu mi nieznanym lecz osoby byly jak najbardziej znane otoz bylo to tak : snilo mi sie , ze znajomy , ktory w snie i rzeczywistosci jest ksiedzem, mial mi dawac slub , w dzien mojego slubu zaproponowal mi i innym osobom tam przybylym jazde na motorze , pojechalismy , szybka jazda byla; trafilismy do jakiegos opuszczonego domu no i moj znajomy ksiadz , ktory okazal sie we snie bardzo frywolnym ksiedzem , zaproponowal zabawe , rozdawal jakies tableteczki , ktore powodowaly , ze bylo sie podnieconym ;) , jakims trafem zaczal sie ze mna calowac i chcial wiecej :O , a ja sie opieralam i mu powiedzialam , ze nie zdradze mojego przyszlego meza , ale siarczyscie go pocalowalam i wrocilam sama do narzeczonego ; wszystko bylo prawie gotowe oprocz mnie , panny mlodej ; ubrali mnie , uczesali , pomalowali ; odbyl sie slub ; potem ogladalam zdjecia i plakalam , bo strasznie bylam pomalowana i uczesana :O, ja plakalam a inni sie smiali :O

Gość nie do końca prawda.
Droga Interpretatorko - a dlaczego objaśniasz te sny jedynie symbolami, które służą uogólnianiu znaczenia? W interpretacji, oprócz uniwersalnych symboli - typu tunel seks/penis, itp ogromne znaczenie ma to, z czym kojarzy się konkretny symbol śniącej osobie. To - jakie miała odczucia, z czym jej sie to kojarzy, jaki wpływ miał sen na nastrój, itd - ma większe znaczenie, niż ogólnie przyjęta symbolika - głowa podczas snu posługuje się tylko nam samym znanymi symbolami przedmiotów/wydarzeń. Ja także pasjonuje się znaczeniem snów, ale uważam z ogromnym przekonaniem, że interpretacja snu na podstawie tylko jego opowiedzenia - tak, jak w topicu czytam - jest niemożliwa!